fredag, mars 13, 2009

My week so far

Hej! Tänkte berätta lite om min vecka nu när jag ändå spammar bloggen och har värsta skrivarlusten :)

Måndag; Var i allum med Johanna, Isak och Jonas. Jag köpte 3 par skor - ett par högklackade stövlar svarta, ett par svarta sneakers och ett par turkosa sommarskor. Ett lila ganska långt linne, svarta strumpor och bruna leggings. Efter shoppingen blev det en sallad på Paprika. Jag och Johanna var snälla och åkte med Isak hem så han slapp åka buss själv och sen åkte vi helt enkelt tbx igen för att komma hem :)

Tisdag; Var på kören, roligt som vanligt, andra stämman som jag och P har gick bra tyckte jag. Jag lyckades glömma melodin på min solo-låt men tog mig igenom den ändå, lite improvisation haha. På kvällen var det självklart Desperate Housewifes som gällde!

Onsdag; Var i skolan en sväng och hämtade lite grejjer. Fikade sedan med Clara, mycket trevligt! Sedan blev det en promenix till kåsjön med Johanna, vi roade oss med att bryta loss is, klyva en sten på isen och försöka förstå hur tjock den var. Gabbe kom även dit och sen tog vi bussen till mig och drack varm choklad =) Sen kom Isak och Jonas och det blev kortspel och tjöt. När dom hade gått så kollade jag på resten av Efterlyst.

Torsdag; Idag har jag varit på gymmet med Frida, det var trevligt men jobbigt. Det har även snöat en jävla massa. Ena dagen vårkänslor andra dagen mer snö än vad det varit på hela vintern typ. Fick nog lite energi av träningen för jag är nu inne på min tredje maskin tvätt och har städat lite samt bloggat en himla massa! Har även sorterat massa smutstvätt samt rena strumpor, fick inte ihop många par när det gäller strumporna. Men kör en 60 tvätt nu så förhoppningsvis finns det några där i som kan passa med dom som redan är rena. Nu blir det nog strax ett litet klädinlägg. Har även lyssnat på massa Mando Diao ikväll, blev inspirerad av att det är Mando Diao kväll på Saturn på lördag!

Imånn blir det UF-mässan, lär väl träffa en del man känner där. Kan nog vara kul att spana in de olika företagen och det är gratis inträde! Ska dit med Johanna och borde väl snart gå och lägga mig. Ha det bra!

Inga kommentarer: