tisdag, maj 13, 2008

Slutet av förra veckan

Torsdag; Var ju leeeedig så skönt! Blev att sola samt läsa och lyssna på ljudbok och plugga lite, samt äta ute och göra dinkelpannkakor. Dessutom satt jag och botaniserade bland arlas recept på nätet.
Sen var det gymmet som gällde på kvällen.

Fredag; Franska och sedan vidare till gymmet. Hade på mig träningskläderna och pga. värmen så tänkte jag duscha hemma. Mina träningsbyxor var inte direkt svala och tunna och det är uppförsbacke hela vägen hem i princip.....så det blev att dra på mig träningslinnet som en kjol när jag skulle hem haha, tur att jag hade kofta+sporttopp att ha upptill. Jaja, sen var det hem och sola lite och sen duscha och fixa mig. Sen åkte jag&pappa till stan och mötte A&M och gick och käkade grekiskt, mums. Sen var det dags för teater, storstadsljus på stadsteatern. Den hade mycket coola ljus&musik effekter och det var många rekvisita/bakgrundsbyten. Handlingen var kanske lite tunn och svår att riktigt falla in i. Men miljön var häftig och det kändes som man var någon annanstans liksom. Så det var en trevlig kväll!

Lördag; Efter frukost drog vi till botaniska, vitsipporna hade vissnat men det gjorde inget, fanns ju massa andra fina blommor. Sen fikade vi och sedan drog vi vidare till friskis. Där testade vi danspass, och det var hur kul som helst! Det var massa olika steg, nya till varje låt. Allt från las ketchup dansen till salsasteg. Man blev väldigt trött men det gjorde inget, man kämpade på för det var så roligt! Vi ska få två pass till hösten, lär bli stammis där ;) Bra och blandad musik var det också! Efter det så blev det grillat till middag på balkongen såklart =)

Söndag; Drog till farfar efter frukost, satt mest och solade och läste på hans balkong. Sen käkade vi lax och lite silviakaka på det =)

Inga kommentarer: