torsdag, juli 27, 2006

Aktiva dagar

Fin rubrik ja har på förra inlägget, utamanad haha - utmanad skulle de vart så klart :)

Igår så var ja först å badade å solade vid landvettersjön (läste hela practical handbook och skrev upp de ja va tvungen att kolla upp) och sen åkte jag och kollade på kameror på tre olika ställen, köpte på de sista stället (el giganten), en olympus, den e snygg och bra =) Och fick den till ett jättebra pris. Köpte en liten väska till den också och köpte även en väska till min filmkamera. Sen blev de köttfärssås till middag och kvällen spenderades med att se tv, chatta och pilla med mappen me låtar till usa. Läste åxå lite på kvällen.

Idag så var ja först i askim och solade, läste och fikade. Pappa badade och jag doppade fötterna och tog en massa kort med min nya kamera, lekte med olika inställningar och så.
Sen åkte vi till en kyrka som ligger på ett berg med fin utsikt och tog bilder där. Sen parkerade vi i hamnen och gick runt och tog kort på typ operan, hamnen, läppstiftet, kronhusbodarna och gustavadolfs torg. Sen åkte vi till heden och gick till Lilla london för att käka filé mignon, mums. Sen gick vi upp och fotade poseidon. Sedan åkte vi till Liseberg för att gå runt och fota. Kollade en stund på de som dansade på polketten, hihi. Pappa spelade liiiite men vann inge. Försökte få pappa att åka balder, men han va en fegis hihi. Gick också i affärerna, köpte en sverigemössa och några vykort på Liseberg. Sen gick vi till glasscafét och jag tog en banansplit hihi, 3 kulor glass, 1 lr om de va 2 bananer, ganska mkt chokladsås och massa mjukglass. Mkt hann smälta men de va nå bra för annars hade ja väll spytt hihi. Sen kollade vi på Carl einar häckner lite, han e så fånig men smårolig ibland.

Känns skönt att ja kunnit kombinera att njuta av somamren med att fixa usa grejjor dessa två dagar, lite har jag kunnat bocka av iaf. :)

Puss

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken Olympusmodell är det? *funderar på att slå till*

Sparkling sa...

mju600 lr nått sånt heter den :)

Anonym sa...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonym sa...

I like it! Good job. Go on.
»