tisdag, januari 13, 2009

Måndag och sjukskriven

Hallu! Jag är sjukskriven nu, vilket i skolvärlden typ betyder jobba hemifrån men det är ändå bättre än att vara i skolan. Min kropp mår bättre av att vara hemma, inte stressa till skolan, inte vara ute i kylan plus att jag tjänar restid, kan även få i mig mer dagsljus och bättre luft (föreläsningssalarna har jättelite dagsljus och vissa klassrum har usel ventilation) vilket för att jag blir piggare och orkar mer. Jag är heller inte gjord för att gå upp 6. Så denna lösningen har massa fördelar och förhoppningsvis börjar jag må bättre snart. Ska på depression utredning på fredag, ska även fixa intyg till skolan då förhoppningsvis. Ska även en sväng till skolan för att träffa skolsköterskan den dagen. Nästa vecka har jag kurator tid och ska även till sjukhuset för att röntgas. Sen har jag tid hos en typ specialist läkare i slutet av veckan, så det är mycket såna besök nu.

Idag har jag i alla fall blivit klar med min svenska rapport, skönt då jag inte tyckte det var så roligt att skriva den. Tänkte strax skriva ett inlägg om barnkalaset jag hade i lördags.

Måste även skriva av mig om en annan grej. Dem gör reklam på tv nu för nån bland skiva, typ absolute hits eller nått. Det är en sån med nummer. Det ska la vara typ de senaste hitsen. Men hitsen på reklamen är från typ i somras? I alla fall en del, typ I kissed a girl och 4 minutes, vem är inte lite trött på dem nu?

Försöker vrida tillbaks mitt dygn också, går sådär. I lördags och söndags var jag ju tvungen att gå upp rätt tidigt men sen i lördags kunde jag ändå inte somna och i söndags sov jag flera timmar på eftermiddagen och flera timmar på kvällen. I natt ska jag försöka läsa mig till sömns :)
Hoppas det funkar! Vore bra om jag kunde somna 3-4 för då kan jag nog orka upp innan 12 imånn och gradvis vrida tillbaka dygnet. På fredag kommer jag behöva gå upp nånstans mellan 7 och 8 typ. I natt såg jag iaf. lite på Golden Globe, tyckte lite synd om Sasha (Borat) som skämtade om finanskrisen, han sa att Madonna hade varit tvungen att göra sig av med en personlig assistent, och typ att våra tankar går till Guy Ritchie, det mottogs inte väl...jag tyckte det var lite roligt :) Relax lite kändisar! Madonna är inte gud liksom.

Nej, skriva barnkalas inlägg var det ja. Natti!

1 kommentar:

niffin sa...

Hoppas du kan återhämta dig nu! *kramar*

(Apropå Madonna. Hon skrev ju själv så här i en text, ironiskt menat:

"I got a lawyer and a manager
An agent and a chef
Three nannies, an assistant
And a driver and a jet
A trainer and a butler
And a bodyguard or five
A gardener and a stylist
Do you think I'm satisfied?"

;)