måndag, januari 26, 2009

Min helg i ord och bilder

Fredagskvällen inleddes med förfest hos Matilda, som bor ute på landet typ =) Hon hade i alla fall världens sötaste kattungar! Vi gjorde goda drinkar, pratade och kollade lite på Let's Dance. Det var trevligt =) Sedan fick vi springa till tåget, mindre trevligt! Väl inne i stan kollade vi läget vid Razzia, bestämde att vi inte ville dit. Sen letade vi efter BLVD, inte så lätt att hitta! Kö + att vi inte skulle få komma in gratis längre antagligen gjorde att vi drog till Gamle Port. Väl där hade vi kul, jag blev dock lite förföljd av ett gammalt strul och Matilda av en annan snubbe haha. En killkompis räddade dock mig lite från det gamla strulet! =) Det var i alla fall en kul kväll med mycket dans.


Lördagen spenderades sedan med att sova haha. Sedan var det dags att göra i ordning sig och dra till bussen. På bussen satt Ellie och när vi kommit in till stan så bestämde vi oss för att börja kvällen på Gamle Port. Blev varsin Sex on the Beach där! Sedan drog vi vidare till BLVD, fick köa en stund där och väl inne blev det dans och äpple shots. Dom behöver dock verkligen skaffa ventilation på dans golvet, var ju så kvavt att det nästan inte var kul att dansa där! Efter ett tag där drog vi tillbaka till GP. Väl där så blev det en massa dans och vi träffade en del skönt folk.
Sen begav vi oss till busshållplatsen och ställde oss i kön till korvkiosken. Tjötade med en del kul folk i kön och hann trots allt bussen!


Söndagen har inneburit sova, NIP/TUCK och sitta här typ =) Lär väl inte kunna sova på ett tag så de blir väl tv eller bok =)


Hoppas ni haft en bra helg! Här kommer lite blandade bilder!
















1 kommentar:

Anonym sa...

Verkar som om ni haft det mycket trevligt! Och ni hittade till BLVD till slut ^^