tisdag, augusti 24, 2010

Love hurts when you do it right

Hej! Innan jag åkte till Stockholm hann helvetet braka loss typ, love sucks..... Så en Antonia i kaos lämnade en lägenhet i kaos med en resväska i kaos. Men jag överlevde. Kom fram till sthlm och hade inte glömt allt för mycket viktigt, inget jag inte kunde fixa. Helgen har varit bra, torsdagskvällen gick åt till samtal och catching up.

På fredagen jobbade gigs, jag försökte bearbeta love sucks lite grann och försökte föra nått slags samtal med the heartbreaker, misslyckat sådant dock. Sedan blev de dusch och fix och sen kom gigs med alkohol och vi förfestade, sedan var det dags att dra till maria för förfest, gigs e ju typ segast i världshistorien så vi fick ta taxi en bit för att hinna med pendeltåget men men, sånt som händer. Väl hos Maria var det trevligt, mysigt att få träffa Theo igen! Vi spelade dricklek och tjötade, sen fick vi rätt bråttom till bussen, svettigt värre! Väl inne i stan blev vi nekade av diverse anledningar på två ställen men det löste sig och vi gick till ett ställe som hette Solidaritet. Det var mycket trevligt, en hel del dans, sköna människor, handskakning med Pontus från Paradise Hotel som för i övrigt är sjuktsnygg och ser mycket äldre och biffigare ut i verkligheten. Kvällen avslutades med någon slags danslektion av en spanjor som trodde han kunde engelska...:P Arthur tror jag han hette, som kungen av England en gång i tiden typ. Sedan blev det donken och sen var vi hemma vid typ halv sju.

Nästa dag sov vi ju givetvis rätt länge och sen blev de frulle och sedan var det typ dags att börja göra iordning sig. Gigs lockade mitt hår, mycket fint :) Sedan drog vi in mot stan, på väg in hoppade 2 vänner till gigs på och med dom drog vi till Laroy där vi kom in gratis eftersom gigs kompis jobbade i entrén. Laroy hade bra musik men var ganska litet, det blev en hel del dans, lite för många cigaretter, och DYR alkohol...:P Sedan blev det donken, där blev det handskakning med Bobby från Mammas pojkar, sliskig typ...Så ja dokusåpakändisar finns det gott om. Grejjen med Bobby var att han typ kom fram och presenterade sig för gigs kompis började kolla på honom typ :P Han verkade gilla uppmärksamhet haha :)

Söndagen blev slapp, sov länge, lång mysig frukost och sedan film. Valentines day som faktiskt var rätt skön, kanske lite för mycket olika karaktärer men söt och mysig :) Hemresan gick bra, lite snurrigt med platserna då den vagnen jag skulle åka i hade blivit en liggvagn så numrerna stämde inte och så. Skönt att vara hemma i alla fall, har redan tagit tag i att försöka få tag på begagnad kurslitteratur! Snart börjar det, pirrigt!

Här kommer bilder från helgen!


1 kommentar:

Maria sa...

det var riktigt kul att ha dig här gumman! kom snart tillbaka :)

haha okej då, om du råkar snubbla över väskan får du ge den till mig :D