tisdag, juni 07, 2011

Äntligen!

YES! Har nu skickat in min sista uppsats för terminen! Gött! Vet inte hur bra den blev men den duger förhoppningsvis. Känns så GÖTT att ha de klart. Har dock en grej kvar, har läst en kurs i kreativt skrivande som en liten fritidsgrejj, har kvar en uppsats där, där man skall reflektera kring sin utveckling och så. Känns lite segt men vore ju roligt att få betyg i kursen även om det inte spelar någon roll för CSN och så.
Idag fick jag reda på att jag i höst inte får någon av de lägenheter jag önskat utan jag får behålla samma, vilket är helt OK. De jag önskat var redan tjingade vilket jag misstänkte, de är de lägenheter som har typ minst insyn och mest sol. Men jag är nöjd med den jag har, har större tv än många andra så det är gött. Lite skönt att få bo kvar i samma, man har ju ändå bott in sig i den. Nu tänkte jag belöna mig själv för att jag är klar med uppsatsen med att beställa en såndär personlig kalender. Den kalendern jag har tar snart slut och är lite smått beroende av kalender ;)

Har haft ganska ont i strupen idag, får det vid stress, så hoppas det är bättre imorgon! På onsdag har jag körlektion så imån borde jag övningsköra. Till helgen blir det spa-weekend! Bra sätt att starta sommarlovet på! Nu har jag fått in knott i mitt sovrum verkar det som...så får väl stänga fönstret. Skall försöka komma ihåg att be pappa ta fram nätfönstret som han gjorde åt mig förra året.

Godnatt på er!

4 kommentarer:

niffin sa...

Grattis till att "allt" är klart & verkar gått bra!
Är inte så lite nyfiken på det kreativa skrivandet.. ;)

Vocalissa sa...

Så skönt att vara klar! Hoppas det löser sig med strupen tack vare det.

(Tänkte också passa på att tala om att min gamla blogg som du länkar till, finns inte mer.)

Thina sa...

Jag läste "har haft ganska ont i strumporna idag"... Haha. Men skyller på att jag också lämnade in mitt sista idag så jag är less sharp than usual ;)

sparks sa...

haha ja dom där strumporna är förjävliga ;)