onsdag, september 06, 2006

Fullspackad labor day

Heej!
Igor var de labor day so man var ledig :)
Jag, Patricia och Ed okte till vicksburg, en liten stad ungefar en timme fron Jackson. Vi borjade me att kolla po The Mighty Mississippi river, hihi. Besokte aven turistbyron for att kolla in vad vi skulle gora. Sen okte vi till en kyrka som hade nora speciella fonster men den var inte oppen men vi fick fina bilder po utsidan av kyrkan. Sedan okte vi till ett gammlt, fint hus som varit "court house" men som nu e museum, de fanns utstallningar om inbordeskriget, slavar, andra krig, gammaldags klader och saker och so fanns den gamla rattegongssalen kvar. Det var intressant och trevligt.
Sedan okte vi runt lite, sog lite av "slummen" och okte till ett casino for att ata lunch. Nar man gick in fick man en lapp att man var minor with adult typ, sen var de massa vakter so nar man typ gick forbi sa dom "minor with adult going up" och sona saker, haha. Vi ot iaf. buffe och det var skitgott och jattemkt att valja mellan. Och dessertbuffen, oh gud so svort att valja mellan allt! Tillslut tog jag chokladdoppade jordgubbar, varm choklad kaka, och mjukglass med olika sorters strossel.
Var verkligen matt efter all den maten.
Sedan okte vi till en storpark med olika minnes monument for inbordeskriget. Man korde runt med bil i den och den var valdigt vacker och en del av monumenten var valdigt vackra. Man kunde stanna vid en del av dom och ta kort och en kunde man go in i. Det var ockso en bot fron inbordeskriget som de tagit upp och fixat till och museum som horde till den, valdigt intressant faktiskt.
Efter den dagen var jag valdigt trott i bilen po vag hem, hihi.
Efter att varit hemma en stund so okte jag, patricia och ashley for att shoppa lite. Men nar vi kom dit var typ alla affarerna stangda pga. labor day. Men de tvo storsta var oppna, hittade monga sota toppar ska oka dit och kopa dom non dag. Sen motte vi Ed och vora grannar Leslie och Steve for att ata middag po en mexikansk restaurang. Jag ot kyckling quesadillas det var ganska gott men ja fortfarande matt fron buffen haha.
Idag har ja varit i skolan och har varit valdigt trott typ somnade po min engelska lektion haha. Men kor var kul for vi gjorde typ ingenting, for de forsta pratar ms.morgon om allt mojligt valdigt mkt, och sen var hon tvungen och sitta och holla po med pengar och forsaljningssaker so vi fick sitta och prata ratt lange, och sen kom de in en man som behovde hjalp med att spraya mot moss. Och sen var de 90 minuterna slut haha.
Nu e ja po kontoret for de finns inget internet hemma.
Till helgen oker vi till deras semesterstalle och ska till memphis en dag och sen ytterligare en fotbollsmatch en annan dag.
Nasta vecka flyger jag hem antagligen.
Kram po er!

4 kommentarer:

niffin sa...

Många minnen du får med dig! Sug ur det gôttaste de sista dagarna i USA! ;)
*kramar*

Anonym sa...

Jag maste saga att jag blev lite forvanad att lasa dina positiva inlagg nar jag vet att du ska hem. Bra jobbat! Du verkar ha det battre nu an nar jag sist jag pratade med dig sa det ar skont att veta! Fortsatt kampa och var stolt over dig sjalv for att du klarade 2 manader i detta landet! Pussar

Anonym sa...

Instämmer1 Var stolt att du vågade åka dit o klarat så mycket svårigheter de 3 första veckorna.

Njut, shoppa inna det blir hemresa

Mamma

Sparkling sa...

Viggy - hihi ska bli :)
Sara - visste inte att du laste min blogg :) Jag forsoker ha so kul som mojligt nu och forsoker bara skriva bra saker har, hoppas du kampar po :)
mamma:hihi aa nott speciellt du vill ha?