söndag, augusti 30, 2009

Gårkvällen

Gårkvällen;
  • Dansa och sjunga med i svennebanan, ös!
  • Supa Linn under bordet
  • Ha jäkla skojj
  • Kittlas
  • Bli kittlad
  • Blanda p2 med 4 gånger mer sprit än det ska va (enligt jon)
  • Spetsa Linns cider
  • Drickspel
  • Bulle och mjölk innan sömn

Mitt hjärta går i sönder

Jag blir så ledsen av att läsa sånt här, vem gör sånt? Vad är det för sjuka människor som ger sig på äldre, barn, djur? Vart fan är samhället på väg? Blir nästan tårögd av att läsa, dessa människor som gör sådant här ska fan med in bakom lås&bom!

fredag, augusti 28, 2009

Snabbt hej fron Italy

Hej! Nu gor min internettid snart ut, kopte en timme. Har det toppen i Italy, ska till Venedig om nogra dagar. Har varit i Verona vilket va underbart. Milano var toppen, langtar tbx!

Nu ska jag go och jobba po brannan, kram!

Step back to reality

Hej! Idag började jag skolan, först hade vi typ klassamling med info. Skolan har tydligen värsta "krisplanen" för svininfluensan, ja tkr kanske de va lite överdrivet eftersom det kommer en flunsa varje år men men. Bl.a. ska lärarna använda handsprit ofta, men vi får inte handsprit på toaletterna eftersom elever på nån annan skola då druckit handspriten (fy fan vad äcklig, snacka om desperat efter alkohol). Sen var det lite kul att dom gjort en "vikarelista" som bl.a. innefattar vissa lärares partners? Haha XD. Jaja bra att dom e förbredda i alla fall. Sen var det väl inte så mkt mer intressant info. Nästa torsdag ska vi få mer info om projektarbetet. Något segt med håltimmen som var efter det, speciellt eftersom man bara får göra studierelaterade grejjer på plan 2-4 och vi inte hade nått sådant att göra och det var lunchtid på plan 1. Jag satte mig och skrev in födelsedagar i loggboken typ haha! :D Sen hade jag min första fotolektion. Skolan har Nikon kameror men läraren tyckte jag skulle ta med min egen i framtiden då det är lättare att hålla sig till samma märke typ och bli kompis med sin egen kamera. Vi fick en uppgift att göra under lektionen, vi skulle ta tre bilder (eller ja vi fick ta rätt många men sen fick vi ju radera), ett porträtt, en vy och en på temat rörelse. Jag tog porträtt på en tjej i kursen som även tog porträtt på mig. Som vy tog jag motorvägen från en bro, som rörelse tog jag på en staty utanför Ullevi med typ gubbar som gjorde olika rörelser. Blev rätt nöjd i alla fall :) Vi har två lektioner i foto i veckan, den ena är en föreläsning med mkt folk och den andra är med en liten grupp. Vi kommer även få photoshop på våra datorer, vilket vi inte får annars för det kostar ju pengar. Och jag hade faktiskt tänkt på det typ samma dag att jag skulle vilja ha ps på skoldatorn när man har håltimmar, så nu får jag det, jippie! :)

Annars har jag inte så mkt mer att berätta, somnade i soffan 2 timmar på kvällen, så det är verkligen back to normal haha. Har inga lektioner på fredagar, så är ledig imånn, göttans!

På lördag är det parteeey som gäller! :)

tisdag, augusti 25, 2009

gin,gin,gin

hejhej detta e nog mitt görsta fylleinlägg, shit va hemskt hon e full på en måndag tänker ni men de bara blev så och de kan va kulmed spontan fyllpr.
nej nutwella ska de bli nu på rostat bröd.
pusshej

söndag, augusti 23, 2009

Tjörn

Hejhej! I helgen var jag och hälsade på en vän som bor på Tjörn. Det var helt ok väder, inte strålande sol men en rätt skön temperatur. Jag kom upp på lördagen så då satt vi och tjöta en stund och sedan blev det mat. Sen gick ut på promenad med vovven samt köpte glass och hyrde film. Lite senare gjorde vi banan i ugn med mintchoklad i, mums! Och kollade filmen Marley&Jag med massa godis och ha det bra. Filmen var rolig men några tårar rullade på mina kinder i slutet av filmen. Vi kollade även på Scary Movie och American history X, så det blev rätt sent. På söndagen började jag dagen med pizza haha, jag + min vän + hennes bror + hans kompis drog till en pizzeria, de va väldigt gott och trevligt. Sedan blev det promenix med vovven ner till hamnen och lite fotande och lek med vovven. På vägen hem hade jag lite otur, det var hur mkt kö som helst, bussen vart typ en timme försenad när vi äntligen kom till gbg. Dessutom frös jag på den kalla bussen, brrr. Men hade iaf. pocketbok och mp3, tur det! Väl hemma blev det te och mackor. Sen har ja redigerat bilder och kollat runt lite typ. Snart ska jag nog krypa ner i sängen, e rätt trött. Imånn ska jag till läkaren och sedan åka med familjen till farfars gamla lägenhet och göra lista med grejjer vi vill ha.

Ha det gött! Kram!

lördag, augusti 15, 2009

Saker som inte hände igår

  • Jag fick ingen ångestattack
  • John söp inte mig under bordet
  • ***** och ***** spydde inte
  • Jag och ***** erbjöd inte ***** en trekant
  • Jag skickade inte en bild till *****
  • Smirnoff flaskan tog inte nästan slut
  • Jag var inte desperat efter ********
  • Jag grät inte
  • Inte nån rökte
  • John fick inga roliga presenter

torsdag, augusti 13, 2009

Egen tid

Hej, pluggandet går bra. Är faktabiten som är jobbigast/tråkigast/svåraste tycker jag, sen när man kommer till analysen är det bara att låta tankarna flöda fritt och fingrarna jobba. Blir kanske inte klar idag men är på god väg i alla fall. Ska plugga en stund till sen blir det mat och tv. Är ensam hemma ikväll, riktigt skönt! Bara få vara ifred och lyssna på hög musik och sjunga med. Tänkte ta hand om mina fötter, pilla med bilder, kanske läsa eller se på tv och bara njuta av min egen tid.

Hoppas ni får en skön kväll!

Standup och rock :)

Hejsan! Igår blev det plugg hemma på dagen, skönt att ha skickat in ett av arbetena som ska in i alla fall. Städade även lite smått, typ packade upp lite och tvättade. På kvällen åkte jag in till stan och trängde mig fram i folkmassan vid götaplatsen för att hitta Johanna, Matilda m.fl. det gick ganska smidigt faktiskt. Det var ett band som spelade rocklåtar med cello och trummor som uppträdde, minns inte vad dom hette men dom var finska tror jag, dom var rätt bra i alla fall.

Sen blev det standup. Dom hade standupen i ett tält som självklart var fullt när vi kom men vi gick runt tältet för att se om man kunde höra genom väggarna och då såg vi att dom började ta ner väggarna. Fattar inte hur dom tänkte när dom bestämde sig för att ha en massa bra komiker i ett litet tält med väggar? Fattade dom inte att dom skulle få ta ner väggarna, det var ju jätte mkt folk där! Bra i alla fall att dom gjorde det, jag såg lite grann och hörde bra vilket självklart e det viktigaste. Efter ett tag drog Johanna, John och Jonas till en konsert men jag och Matilda stannade. Snart gick lite folk så då fick vi stå framme vid staketet så då såg vi toppenbra! :) Sedan kom Björn i slutet hehe, han va la hemlig gäst typ, Johanna vart inte så glad när hon fick reda på det hehe. Sen åkte vi i alla fall hem, det var en trevlig kväll :)


Idag har jag vaknat, kollat lite på tv, ätit frukost, suttit vid datorn, pluggat och tvätta. Snart blir det pannkakor, nam nam! Sen mer plugg. Hade varit underbart om jag kunde bli helt klart med historian idag och slippa göra den i helgen. Ska nämligen övningsköra till/från Varberg imånn och käka glass! :) Och sen e de partey både fredag och lördag kväll! Nice!


Ha det gött!

onsdag, augusti 12, 2009

Trötter

Hejsan! Kulturkalaset var trevligt, kollade på Veronica Maggio, mkt folk men såg lite av henne i alla fall :) Vi var dock lite sena för Ellie&Sarah missade bussen :P Sen gick vi runt och spanade lite, kollade på dans battle och på någon cirkusartist, men där såg jag inte mycket jag e ju kort haha. Sen blev det fika, en tjejfika :) Sen åkte jag hem, trött och ont i foten. Känns som det är i en led i foten, kanske är den trött efter allt turistandet, hoppade även en del framför en "hoppa skylt", kanske hände nått med den då. Har efter lite krångel fått över alla bilderna nu. Men det ska rensas, sorteras, redigeras osv. och nu de kommande dagarna ska jag fokusera på plugg, och sen blire fest både fredag&lördag. Men reseinlägg och bilder kommer när det kommer helt enkelt :) Nu ska jag äta mackor och sen blire nog sova. Kram!

tisdag, augusti 11, 2009

Honey I'm home!

Hejsan! Nu e jag hemma, kom hem igårkväll. Då kom några av mina bästa vänner och hälsade på mig, trevligt trevligt. Är fortfarande lite trött efter resan. Skriver självklart några inlägg om resan, men inte idag. Ska snart in te gbg-kalaset och kolla på bl.a. Veronica Maggio.
Ha en skön kväll!