lördag, april 07, 2007

Historiska Charleston

Hallu allihopa! Efter en skon morgon med god frukost och en long dusch so var det dags att oka till downtown charleston. Planen fron borjan var att ata lunch och sen oka bottur men dem andrades under lunchen do vi bestamde oss for att go till marknaden efter lunch isallet och ta botturen po sondag. Lunchen ot vi po en trevlig restaurang i ett gulligt hus. Jag tog en fried chicken salad som var mycket god, amerikanarna har godare sallad, alltso sjalva bladen om ni fattar vad jag menar. Efter det gick vi till marknaden dar dem hade t-shirts, smycken, tavlor och massa annat. Det fanns lite fina smycken men inget som var speciellt billigt. Sen gick vi till 2 godis butiker, jag kopte en loda med en godissort som skulle vara typ lite lokal och det var en fin loda ockso. Ash kopte oxo en son och nybakade godisar som hette typ pralanies, dem var goda. Sen tog jag och ash en hast och vagn tur, vi fick vanta i typ 20-30 minuter men tillslut fick vi hoppa po en. Turen var val runt en halvtimme och det vart lite kallt ibland nar det vart skugga lr blosigt. Guiden hade rolig humor och berattade en del intressanta grejjer, det fanns massa fina gamla hus men det var svort att fo bra bilder dock.
Efter det okte vi hem och dar ar vi nu hihi. Lite senare blir det middag. Imonn bar det av till Myrtle Beach, det tar ungefar 2 timmar dit so forhoppningsvis e de fint och lite varmare an idag. Vi ska iaf. te hard rock dar, soklart haha.
For i ovrigt stor jag mej po tidsskillnaden for nar ja kan va inne vilket e antingen po morgonen har eller po kvallen har so e typ ingen inne hehe.
Men kram po er!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt att åka häst och vagn!

Anonym sa...

hihi aa de va kul