fredag, januari 06, 2012

Mitt i natten igen

Nu sitter jag här och nattugglar igen...det är väl det jag är bäst på :) Sov länge idag, men men...skall ändå ha fest på lördag så lika bra att jag klarar av att vara uppe sent! ;) Har ändå fått en del gjort idag.- Valt och skrivit ut artiklar till ett skolarbete
- Tvättat + sorterat tvätt + handtvättat
- Varit uppe på vinden och rotat efter lite grejjer (som skattjakt däruppe haha)
- Städat/röjt lite
- Fixat lite inför festen, med dekorationer och så
- Lagat mat, en rätt jag inte gjort förut, supergott men skall förenkla receptet lite tills nästa gång.
- Överfört en massa kontakter och så mellan telefonerna och grejjat med det! Tog sin lilla tid, är inte klar än heller.

Har inte så mycket mer att säga, ville mest skriva av mig lite :) Nattinatti på er!

torsdag, januari 05, 2012

Mitt 2012 i bilder

   Januari
Det nya året firades in hos Isak med Jacuzzi och party. Sedan var det tenta i skolan och annat innan det var dags för mig och Linn att dra till Egypten! Vi hade en underbar vecka med sol och värme, god mat och lata dagar + lite äventyr och shopping.






Februari
Denna månaden bjöd bl.a. på fest på Tjörn. Jag flyttade även in min lägenhet och premiärbesökte Cheers&Beers musikquiz.



Mars
Denna månaden bjöd på en galen fest hemma hos mig när pappa var i fjällen. Jonna fyllde år och det firades med tacos på längan. I månadsskiftet började vi även med Halv åtta hos mig och det blev även en helskojj kickoff inför Coastal Culture.



April
I april kom våren och den bjöd bl.a på besök från Johanna. Vi var även ute ett stort gäng på Hard Rock Café för middag och dans. Vi fortsatte med Halv åtta hos mig. Vi njöt även av solen med filtar på våra uteplatser. Och så firade vi lite påsk. Valborg firades i slottis samt med cortegén.






Maj
En riktigt händelsrik månad. Erika fyllde 20 vilkert firades 2 gånger. Coastal Culture gick av stapeln, en riktigt fullspäckad helg blev det. En klasskompis gifte sig och innan det käkade vi brunch i solen på min uteplats. Vi hade även en riktigt utspårad fest.Vi fortsatte med Halv åtta hos mig och hade final där jag kom tvåa.








Juni
Juni bjöd på en hel del jobb på World Transplant Games och även ett besök från Jonna. Jag visade Jonna stan med paddan och pubrunda. Vi åkte även till Aleksandra för att fira midsommar. Sedan var det dags att dra till Peace&Love en härlig och riktigt varm vecka.




Juli
I juli var jag tyvärr sjuk en del, halsont :( Men jobbade även på Gothia Cup och firade Johannas födelsedag på Sticky. Sen blev det Krokstrandsfestivalen där jag jobbade som vakt och hade det trevligt!



Augusti
I augusti jobbade jag på WayOutWest! Johns födelsedag firades med tacos, tårta och spel hemma hos mig. Jag och Linn hade Arabian Night fest vilket var helkul!

September
Jag flyttade tillbaka till Varberg och vi hade nollning för de nya, superskojj! Vi lärde känna nya människor, bl.a. några killar som inte var rädda för det kalla vattnet i poolen och som även gillade att göra egna shots. Johanna, Krale och Tilda kom och hälsade på och vi var bl.a. på fästningen. Det blev även utgång i götet med Michael Jackson tema.




Oktober
Månaden innehöll bl.a. en rolig inflyttningsfest på längan som dock slutade lite kaotiskt. Det blev även lite annat partajande, bl.a. på Halloween. Givetvis blev det även oktoberfest.


November
November bjöd bl.a. på 90-talsfest och thanksgivingfest. Jag var även sjuk i en rejäl influensa, usch och fy!

December
Julmånaden bjöd på massa mys samt fadderfest och en hel trevlig julsittning! Det blev även julbord med tjejerna i Varberg. Sen åkte jag till götet och där blev det bl.a. bio innan det var dags för julfirande. Nyårsafton spenderas hos Jonas.

                                       


GOTT NYTT ÅR!

Nytt år

Hej!
Nu är det ett nytt år. Har vridit dygnet totalt såklart :P I tisdags trodde jag dock att jag skulle lyckas vrida tbx det lite...sov bara runt 6 timmar men lyckades ändå hålla mig vaken hela dagen och tränade på kvällen. Kunde ju inte somna på natten ändå såklart. Idag var jag på massage, skönt och välbehövligt. Skall unna mig det oftare, min rygg behöver det! Jag går hos världens gulligaste tjej som är hur bra som helst och har jättebra priser. Glad att jag hittat henne :) Somnade dock senare på kvällen...men har fått lite gjort ändå, lagat chili con quorn och kopierat över allt på min dator till en extern hårddisk. Det är nämligen så här att den första januari (lite ironiskt) bestämde sig min dator för att ge upp, tror att windows måste ominstalleras, annars får den åka till doktorn. Typiskt att teknikgrejjer alltid skall krångla! Som tur är så kunde man starta den i felsäkert läge, så jag har kunnat rädda allt hoppas jag. Tur det! Annars hade jag blivit ledsen. Efter min powernap på soffan så fick jag ett tråkigt besked, min fd. styvpappa har avlidit. Blev ledsen och chockad. Även om jag inte träffat honom på några år så är det ändå en person som jag bott med och tyckte mycket om. Jag lider oerhört med hans fem barn som nu har förlorat sin pappa. Så orättvist. Hans egna pappa dog i somras, verkligen inte rätt att man skall dö ett halvår efter sin pappa. Alla människor borde få leva längre än så.
Ett sånt här besked skakar ju verkligen om en och det kommer ta ett tag att smälta. Man börjar tänka tillbaka på gamla minnen osv. Han var en väldigt omtänksam person som ställde upp, hämtade mig mitt i natten när jag varit på fest för att jag skulle slippa åka nattbuss ensam hem och sånt. Jag kom alltid bra överens med honom. Han dog utomlands så begravning och sådant lär ju ta tid, vet inte om jag skall gå..vill nog det men vi får se. Jag tillhör ju egentligen inte hans familj eller släkt längre. Men skulle vilja ta farväl och hylla honom, det är väl det jag känner att en begravning är till för. Men vi får se som sagt.

Över till roligare saker, på lördag skall jag ha födelsedagsfest med mina vänner. Skall bli skojj även om jag är långt ifrån klar haha. Har inte alls hunnit med så mycket de senaste veckorna känns det som...fast det känns typ alltid så haha. Menmen, på måndag åker jag till Varberg och då blir det plugg stenhårt. Imån skall jag i alla fall försöka få klart lite till festen. Behöver bl.a. gå upp vinden och rota lite.

Min nyår var förresten bra, dock ganska känslosam och lite snefylla men allt som allt bra. Skall dock vara nykter nästa nyår har jag tänkt! Får se hur det blir med det. Linn kom i alla fall, hon är hemma nu efter en asientripp på ca 2 månader. Som jag saknat henne! Min bästis! Skönt att ha henne tbx. Sov hos Jonas som hade festen då det hade slutat gå bussar hem när jag kom på att man kanske skulle åka hem. Var fruktansvärt bakis dagen efter fyfan. Blev en lugndag med besök på pizzerian och soffhäng och tidig sänggång. Var även seg dagen efter det haha. Inte mysigt!

Kan även berätta att jag och pappa bokat en resa, om en månad drar vi till Gran Canaria! För en vecka av avkoppling, god mat, nya upptäckter och förhoppningsvis sol och värme! Ska bli skönt att komma bort lite. Har inte varit utomlands på ett år och det märks på en resejunkie som mig. Så nu har vi lånat hem reseguider och ser fram emot att planera roliga utflykter.

Nej, nu skall jag sysselsätta mig med något annat. Kram på er och ta hand om era nära och kära!