söndag, juni 26, 2011

Redo för festival!

Hej!
Nu börjar jag bli redo för festival! Ligger i Linns säng och har precis packat bilen, de va trångt men det gick! Nu är det dock fullt! :) Har även målat en banderoll till vårt camp, blev rätt nice :) Givetvis lyssnar jag på camp-listan. Dagen har varit ganska stressig med lite inslag av panik haha, men nu är vi snart på väg och det känns underbart! Nån gång inatt, förmodligen runt fyra tiden så rullar bilen iväg! Så jag ska snart försöka nana. Men ska nog käka något och måla mitt linne först. Hoppas att jag har en massa skojj att rapportera om när jag kommer hem! :) 

Hoppas ni hade en riktigt härlig midsommar! Själv åkte jag till Aleks som fyllde år dagen innan midsommarafton. Vi hjälpte henne lite med dukning, plockade blommor till kransar och lite sånt. Sen fixade hennes kompis mitt hår finfint, inte lockigt utan mer vågigt, nice! :) Sen gjorde vi kransar! Sedan var det grillning och givetvis blev det lite nubbevisor! Sedan bjöds det på jordgubbstårta och chokladcupcakes, mums! Efter detta spelade vi lite kubb innan vi fick skjuts hem till Aleks bror. Där var det partaj och alla var väldigt trevliga. Blev en hel del dans och gött häng. Man var ju inte så pigg dagen efter, men det var det värt! 

Nu hörs vi nog inte på nån vecka, men lovar er bilder och sånt när jag kommer tillbaks! Ha det fint!

torsdag, juni 23, 2011

Fullt upp!

Hej!
Jag har verkligen fullt upp! Har massor att skriva om men finner inte riktigt tid och ork, sen vet jag inte var jag ska börja heller! Jobbar för fullt på World Transplant Games, som ni kan läsa mer om här http://www.wtg2011.se/! Det har verkligen varit supergivande och roligt! Kommer skriva mer om det när jag får tid! Imorgon är min sista dag, känns lite sorgligt! Det kommer nog kännas lite tomt, men jag åker ju till Peace&Love på måndag och innan dess är det midsommar! Har verkligen fått träffa människor från alla världens hörn, så skojj! :) Min kära dalmas Jonna har även varit här och hälsat på, så i måndags så visade jag henne Göteborg, vi åkte paddan och fikade i Haga. Sedan kom även Aleks in och det blev biljard och fika! På tisdagen så blev det lång lunch&fika med Jonna, Frida och Erika innan jag började jobba halv fem. Nu är Jonna i Varberg men hon kommer tillbaks till mig imån och då blir det pubrunda på kvällen! Skojj! Sen åker vi till Aleks för midsommarfirande på fredag och stannar tills lördag förmiddag. Så ja, det är mycket som händer just nu! Och jag är mycket nöjd med mitt liv! :) Det får dock gärna bli finare väder nu när jag snart jobbat färdigt på WTG!

Just nu sitter jag och fixar med låtar som skall brännas ut på cd-skiva för att spelas i bilen upp till Borlänge på måndag! Självklart är det bara band/artister som kommer till Peace&Love som får vara med på skivorna! ;)

Spelschemat har släppts nu förresten, och det är inte alls många krockar för min del, skönt! :) Har koll på ungefär hur dagarna kommer se ut för mig, men kommer säkert inte gå på allt som jag planerat (de i kursivtext är de som jag verkligen vill gå på.) Men detta är min plan i alla fall:
Tisdag
18.00-19.15 Nationalteatern
Onsdag
17.45-18.45 Jimmy Eat World
21.45-23.00 Lykke Li
23.15-01.00 Kings of Leon
Torsdag
15.30-16.45 Veronica Maggio
16.30-17.30 The Sounds
17.30-18.30 All Time Low
19.00-20.30 30 Seconds to Mars
21.30-22.45 Oskar Linnros
22.30-00.00 M.I.A
00.15-02.00 The Ark
Fredag
18.45-20.15 The Sounds
19.30-20.30 Petter
20.30-22.00 Teddybears
21.45-22.45 Jessie J
22.45-23.45 Stiko Per Larsson
00.00-01.15 Maskinen
Lördag
15.30-16.30 Mimikry
16.30-17.30 Hoola Bandoola Band
20.15-21.15 Daniel Adams-Ray
20.30-22.00 Bob Dylan
22.15-23.45 Journey
00.00-01.15 Foreigner

Nu orkar jag inte skriva mer idag, ska nana snart! Ni får ha det bra, så bjuder jag på en bild från första dagen på wtg-jobbet :)


måndag, juni 13, 2011

Spa och myskväll :)

Hej!
I lördags åkte jag alltså på SPA med ett gäng vänner. När vi kom fram så checkade vi in och sedan var det dags för lunch! En härlig buffé var uppdukad och det var mums! Jätte trevligt. Sedan var det dags att börja spa:a oss (kan man säga/skriva så?). De andra började med ett vattengympa pass medans jag valde gymmet. Gymmet där är riktigt fint och fräscht och jag provade lite nya maskiner, var inte många i gymmet så det var väldigt gott. Sedan hängde vi i SPA avdelningen och njöt av bastu, bad osv. det var även riktigt gött att sitta ute i solen! Sedan blev det Yoga, som hölls utomhus! Riktigt underbart! :) Sedan fikade vi lite och tog sen en promenix. Sedan var det dags för dusch och fix inför kvällens middag! Middagen bestod också den av buffé och det var supergott och jättetrevligt men en massa babbel. Sedan avslutade vi kvällen i SPA avdelningen med att bubbla och basta och tjöta en massa. Hade dock ganska svårt att sova sen och sov inte så bra men det gick ganska lätt att komma upp på morgonen ändå som tur var. God frukostbuffé, me love frukostbuffé! Och sedan dags för massage....mmm! Hon som masserade mig var riktigt duktig och jag slappnade verkligen av i hela kroppen. Jag valde att få själva massagen på rygg, axlar och nacke, gott! Efter massagen fick jag sitta på en slags inglasad terass och vila i liggfåtöljer, det var så skönt! Låg på en solig plats och bara halvsov typ :) Sedan checkade vi ut från rummet och efter det hängde vi i SPA avdelningen i ca 2 timmar, bastade, badade, njöt i solen och hade det allmänt gott! :) Sedan var det lunch, gott såklart! Efter detta var det dags för hemfärd och då var man rätt trött. Somnade dock inte alls tidigt, försökte powernapa när jag kom hem men lyckades inte somna. Hade en väldigt lugn kväll med många Grey's avsnitt men somnade nog inte förrens halv två eller nått.

Idag har jag haft lite vänner här, mycket babbel och mys :) Åt kladdkaka som jag bakade idag, mums! Sedan kollade vi även på film, "The Adjustment Bureau", lite skum men bra och spännande! Nu skall jag äta lite kvällsmat och kanske lite kladdkaka, det blir nog även lite grey's! :) Imån tänkte jag städa och tvätta och sånt skojj :P

Kram på er!

lördag, juni 11, 2011

Tryck på snooze törneros

Godkväll! :) Ligger nyduschad i sängen och njuter av att jag äntligen är klar med min uppsats, så nu är det SOMMARLOV! Och det skall alltså firas med SPA :) Badkläder, träningskläder och en lite finare outfit till lördag kvällens middag är nedpackat! Och jag är redo! Hoppas på massa god mat, sköna bastubad&bad, långa varma duschar, trevligt sällskap och lite träning. Sen blir det även massage :) Nice!
Nu ska jag väl snart nana, blir nog att kolla lite grey's först.
Tänkte bjuda på lite bilder från lite grillmys i söndags.
Ha en fin helg!



fredag, juni 10, 2011

Sommar, Sommar, Sommar

Halloj!
Sitter i kvällssolen och njuter, riktigt varmt just nu faktiskt. Har precis käkat middag och slökollar lite på Grey's. Kämpar på med min sista uppsats, snart klar =) Imån ska jag åka på SPA och är borta över natten, så ville vara klar innan det så jag verkligen kan slappna av, och känna att jag har SOMMARLOV! :)
Så ikväll ska jag bli klar! Sen ska jag packa :) Väldigt härligt att komma iväg på SPA med goa vänner!

Igår var jag på läkarbesök som gick bra och efter det passade jag på att shoppa, regnade typ hela dagen :) Köpte två par byxor, ett par sandaler, ett par jeansshorts, en bikiniöverdel och två vinglas i plast (till peace&love)! :)

Nu skall jag fortsätta skriva på min uppsats! Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

onsdag, juni 08, 2011

Kvällsfunderingar

Hej!
Jag har gått och blivit lite sjuk, framförallt hosta, men känner mig även lite seg i övrigt. Hostan är dock sjukt irriterande...speciellt när man ska sova! Hoppas det går över snarast!
Idag har jag i alla fall haft körlektion och även övningskört. Blev en ett besök på närmaste shoppingcentra för att kolla på sandaler...men hittade inga. Är inte så förtjust i årets skomode...för mycket remmar och sånt på sandalerna, blir ju så krångligt att ta på sig! Imån blir det nog en sväng där igen, för att kolla på lite kläder och luftmadrasser. Funderar nämligen på om de moderna luftmadrasserna väger mindre än de gamla..isånafall kanske det är värt att köpa en ny! :)
Råkade somna förut och sov på tok för länge...så kommer nog bli svårt att somna! Måste upp tidigt imån med, men får väl sova middag imån också då :P Så nu måste jag hitta på något att sysselsätta mig med...funderar på att skriva den där jäkla kreativt skrivande uppsatsen så jag blir av med den...är även lite sugen på att rensa garderoben. Får väl se hur det blir :)
Ha det gott!

tisdag, juni 07, 2011

Äntligen!

YES! Har nu skickat in min sista uppsats för terminen! Gött! Vet inte hur bra den blev men den duger förhoppningsvis. Känns så GÖTT att ha de klart. Har dock en grej kvar, har läst en kurs i kreativt skrivande som en liten fritidsgrejj, har kvar en uppsats där, där man skall reflektera kring sin utveckling och så. Känns lite segt men vore ju roligt att få betyg i kursen även om det inte spelar någon roll för CSN och så.
Idag fick jag reda på att jag i höst inte får någon av de lägenheter jag önskat utan jag får behålla samma, vilket är helt OK. De jag önskat var redan tjingade vilket jag misstänkte, de är de lägenheter som har typ minst insyn och mest sol. Men jag är nöjd med den jag har, har större tv än många andra så det är gött. Lite skönt att få bo kvar i samma, man har ju ändå bott in sig i den. Nu tänkte jag belöna mig själv för att jag är klar med uppsatsen med att beställa en såndär personlig kalender. Den kalendern jag har tar snart slut och är lite smått beroende av kalender ;)

Har haft ganska ont i strupen idag, får det vid stress, så hoppas det är bättre imorgon! På onsdag har jag körlektion så imån borde jag övningsköra. Till helgen blir det spa-weekend! Bra sätt att starta sommarlovet på! Nu har jag fått in knott i mitt sovrum verkar det som...så får väl stänga fönstret. Skall försöka komma ihåg att be pappa ta fram nätfönstret som han gjorde åt mig förra året.

Godnatt på er!

måndag, juni 06, 2011

Längtan...

Jag längtar riktigt mycket till Peace&Love! Det ska bli så gött att komma iväg och festivallivet lockar! :) Men man vill ju inte att det ska ta slut heller...så på ett sätt är det roligt att ha det kvar! :) Spelschemat är inte släppt än men speldagarna är, så lite koll har man ju. Kommer ju inte gå på alla spelningar som jag kan tänka mig, en del kommer ju krocka och ibland kommer man inte orka eller ha annat för sig. Men här kommer i alla fall en lite preliminär plan! De som är i fetstil är de som känns extra viktiga.

Onsdag
Jimmy Eat World
Johan Lindberg Trio
Kings of Leon
Lykke Li
Nationalteatern
Paolo Nutini

Torsdag
30 Seconds to Mars
All Time Low
Carl-Johan Vallgren
M.I.A.
Mustasch
Oskar Linnros
The Amplifetes
The Ark & Dalasinfoniettan
Veronica Maggio
Ziggy Marley

Fredag
Jessie J
Looptroop Rockers
Maskinen
Petter
Sator
Stiko Per Larson
Teddybears
The Sounds

Lördag
Bob Dylan
Christian Kjellvander
Daniel Adams-Ray
Foreigner
Hoola Bandoola Band
Journey
Kapten Röd
Mando Diao
Mimikry
Miss Li
Rebecca&Fiona
Those Dancing Days


 
Sen får vi väl se hur det blir i slutändan! :) Man behöver ju inte gå på hela konserter heller, man kan ju gå en stund :) Längtar gör jag i alla fall!

fredag, juni 03, 2011

I'm alive!

Det går långt mellan inläggen här alltså...men det är så fullt upp hela tiden! Egentligen borde man väl försöka skriva ner det så man kan titta tillbaka i framtiden! :) Eventet som jag och min klass var med och ordnade gick finemang, mycket folk trots otur med vädret. Har även hunnit med att gå på min klasskompis bröllop (så vackert!), göra halkan, plugga, festa, umgås med vänner, flytta ut, fira en kompis födelsedag, gått på utbildningar för två funktionärsjobb och lite annat smått och gott. Just nu jobbar jag som funktionär på HBTQ-festivalen! :) Igår jobbade jag med säkerhet under dagen vilket var väldigt soft, satt mest och solade typ. Idag jobbade jag i tältet, typ svarade på frågor, sålde lite böcker och sånt. Det var också soft och jag hade en skön arbetskompis att hänga med. Dock var det lite kyligt. Imån jobbar jag kväll med säkerhet och på lördag jobbar jag dag med säkerhet. Man lär sig en massa så det känns som en riktigt bra erfarenhet! :)

Bjuder på lite bilder från den senaste tiden! :)

Lite skumpa efter Tillans bröllop!

Här hängde jag en del under eventet som klassen var med och ordnade :)

Supergod tårta som Erika bjöd på!

Brunch innan Tillans bröllop!

Aleks diskho efter partajj!

Piggelin drinkar är mums! :)

Såååå fina!

Kubb :)

Skumpa och jordgubbar efter Tillans wedding :)

Finaste Jonna! <3

Linn kom och hälsade på och lagade lunch åt mig!

Vi avslutade vår halv åtta hos mig tävling med restaurangbesök, Madde till vänster vann, jag kom tvåa och hade bara ett poäng mindre! :)

Mums! :)

På Erikas fest skulle man ha en huvudbonad, den gula hatten är min! :)

Hoppas ni får en skön helg!