söndag, augusti 29, 2010

Live from the party

Thina lagar god fyllemat! Jag har haft en trevlig kväll nu dricker jag te. Nu ska jag avsluta innan jag avslöjar för mycket.

fredag, augusti 27, 2010

Förra helgens fest - alla får ligga!

För snart två veckor sedan hade jag fest här hemma, John hade fyllt år och jag var ensam hemma så det var ett perfekt tillfälle att parta till det =) Och bra drag blev det, många glada människor och en hel del drinkar och shots. De sista gick och la sig vid sjutiden på morgonen tror jag, så det var party all night long =)
Det var faktiskt riktigt trevligt och tillräckligt varmt för att kunna sitta ute och hänga. Själv så vart man rätt full men jag brukar ändå vara hyfsat medveten om det men det var jag inte då, förmodligen för att alla andra var fullare och jag drack under så lång tid att jag gradvis blev fullare och fullare. Men jag minns i alla fall att jag vattnade blommorna på fyllan, eller snarare golvet kanske ^^ Vattnade även en kaktus och ser sedan att det står en lapp på den där det står Inget vatten! Haha det tyckte jag var riktigt roligt, lättunderhållen som man e på fyllan =) Dagen efter mådde jag inte så bra, och jag brukar inte bli bakis så det var lite oroväckande, börjar jag bli gammal eller drack jag SÅ mycket? :P Hursomhelst en mycket rolig kväll men lite väl mycket att städa efteråt haha.

En del av spriten som gick åt, dock inte min sprit utan gästernas :P

Låten som gick på högvarv!

Födelsedagsbarnet!

tisdag, augusti 24, 2010

Love hurts when you do it right

Hej! Innan jag åkte till Stockholm hann helvetet braka loss typ, love sucks..... Så en Antonia i kaos lämnade en lägenhet i kaos med en resväska i kaos. Men jag överlevde. Kom fram till sthlm och hade inte glömt allt för mycket viktigt, inget jag inte kunde fixa. Helgen har varit bra, torsdagskvällen gick åt till samtal och catching up.

På fredagen jobbade gigs, jag försökte bearbeta love sucks lite grann och försökte föra nått slags samtal med the heartbreaker, misslyckat sådant dock. Sedan blev de dusch och fix och sen kom gigs med alkohol och vi förfestade, sedan var det dags att dra till maria för förfest, gigs e ju typ segast i världshistorien så vi fick ta taxi en bit för att hinna med pendeltåget men men, sånt som händer. Väl hos Maria var det trevligt, mysigt att få träffa Theo igen! Vi spelade dricklek och tjötade, sen fick vi rätt bråttom till bussen, svettigt värre! Väl inne i stan blev vi nekade av diverse anledningar på två ställen men det löste sig och vi gick till ett ställe som hette Solidaritet. Det var mycket trevligt, en hel del dans, sköna människor, handskakning med Pontus från Paradise Hotel som för i övrigt är sjuktsnygg och ser mycket äldre och biffigare ut i verkligheten. Kvällen avslutades med någon slags danslektion av en spanjor som trodde han kunde engelska...:P Arthur tror jag han hette, som kungen av England en gång i tiden typ. Sedan blev det donken och sen var vi hemma vid typ halv sju.

Nästa dag sov vi ju givetvis rätt länge och sen blev de frulle och sedan var det typ dags att börja göra iordning sig. Gigs lockade mitt hår, mycket fint :) Sedan drog vi in mot stan, på väg in hoppade 2 vänner till gigs på och med dom drog vi till Laroy där vi kom in gratis eftersom gigs kompis jobbade i entrén. Laroy hade bra musik men var ganska litet, det blev en hel del dans, lite för många cigaretter, och DYR alkohol...:P Sedan blev det donken, där blev det handskakning med Bobby från Mammas pojkar, sliskig typ...Så ja dokusåpakändisar finns det gott om. Grejjen med Bobby var att han typ kom fram och presenterade sig för gigs kompis började kolla på honom typ :P Han verkade gilla uppmärksamhet haha :)

Söndagen blev slapp, sov länge, lång mysig frukost och sedan film. Valentines day som faktiskt var rätt skön, kanske lite för mycket olika karaktärer men söt och mysig :) Hemresan gick bra, lite snurrigt med platserna då den vagnen jag skulle åka i hade blivit en liggvagn så numrerna stämde inte och så. Skönt att vara hemma i alla fall, har redan tagit tag i att försöka få tag på begagnad kurslitteratur! Snart börjar det, pirrigt!

Här kommer bilder från helgen!


onsdag, augusti 18, 2010

Before you my whole life was acapella

Hejsan hoppsan! Hoppas allt är fint med er, jag genomgår väl lite känslomässig bergochdalbana just nu så det ska bli skönt att åka till Stockholm, våran vackra huvudstad imorgon och rensa huvudet. Det är nog det bästa med att resa, man får nya perspektiv och får komma bort från vardagen lite. Ska bli härligt att få umgås med Gizem&Maria också :) Åker vid tre imorgon med tåget, är framme vid sju. Innan dess måste jag städa lite mer, har tagit köket men måste även dammsuga och gå med rätt mycket återvinning samt sopor. Ska köra en tvättmaskin också och en diskmaskin, har även lite tvätt att vika :) Men men det ska jag nog hinna, började packa lite igår. Har inte riktigt klurat ut vad jag ska ha med mig för kläder, ska inte bli så varmt i helgen tyvärr. Blir nog 2 utgångar så behöver kläder för det. Vill vara klar med det mesta idag eftersom jag inte direkt är morgonpigg och vill åka i god tid till centralen imån, samt hinna duscha och käka typ lunch innan. På tåget blir det väl att läsa en bra bok eller så :) Ska ladda mp3n med batteri och nya låtar.

Innan jag åker så kanske jag komer in med ett inlägg om lördagens fest som var galen och rolig. Dock var jag bakis tills jag vaknade igår, alltså 2 dagar, och jag brukar inte ens bli bakis... Inte alls bra! Hoppas det var något ytterst tillfälligt. Nej, nu städa! Ha det fint!

fredag, augusti 13, 2010

The pieces of my heart are missing you

Hejsan! Här öser regnet ner för fullt, nästan lite chockad över hur det kan regna så mycket så ihållande haha, och då är jag ändå göteborgare :) Nu är det i alla fall "kulturkalas" i stan vilket är skojjsigt :) Det drog igång i tisdags och då var jag och min älg inne och testade på zumba, det var roligt men ack så svettigt i den värmen som var då. Sedan satt vi och chillade i nåra soffor, lyssnade på ett band som soundcheckade och drack ekologisk och rättvisemärkt iste! :) Sedan var det en designtävling där som var rätt skojj, 3 olika lag fick en kassa med second hand kläder samt typ nål och träd och lite sånt, sedan hade dom 30minuter på sig att fixa ihop en kreation på en frivillig modell (tre små ursöta tjejer ställde upp). Riktigt skojj att se hur kläderna växte fram. Min favorit vann, hon gjorde en ursöt klänning med lite ballongkjol och en snygg ficka där fram, samt en stor sjalliknande sak över huvud och hals. Klänningen var så söt och såg väldigt välgjord ut på den korta tiden. De andra lagen körde verkligen på more is more typ :P Sedan drog vi oss vidare för att kika runt lite i övriga stan samt käka lite. Sedan var det stand-up med bl.a. özz, peter apelgren, peter wahlbeck m.fl. Skojj skojj! Sedan såg jag slutet på Timo konserten också. Efter det så mötte jag upp Peter och vi drog ner till hamnen och njöt av den varma sommarkvällen, fin utsikt och scotts spelade en bit bort. P tvingade mig att dansa också haha. När jag skulle hem missade jag precis bussen och fick sitta en halvtimme på heden, lite segt men blev lite underhållen av en kvinna som satt bredvid mig och tog kort på sig själv...sedan ville hon veta om hon stavat rätt...hon hade skrivit fryzer :P Sedan var det några som undrade lite över bussarna och som tyckte att jag var som tidpunkten haha :) Alltid trevligt att kunna hjälpa till.

I onsdags drog min pappa till fjällen och jag sov rätt länge. Sedan städade jag vilket är ganska ovanligt haha :) Dock var dammsugarpåsen typ full så får dammsuga klart en annan dag då jag inte visste var nya påsar fanns nånstans. Men var i alla fall skönt att få städat. Sedan lagade jag mat och sen kom P som slutar jättesent, så det blev en sen middag med gott vin. Och efter det lite tv och glass. P försov sig imorse...tyckte lite synd om han men han överlevde. Jag sussade glatt vidare efter att han gått. Idag har ja först tagit det lugnt och sedan åkte jag in till stan och mötte upp Linne pinne med bröder. Vi kollade på Oskar Linnros, konstigt system dom har vid scenen vid storan, dom släpper in folk pö om pö så trycket utanför staketet blir sjukt stort. Dessutom är det inte så kul för artisten att ha halva publiken så långt bort! Nån har inte riktigt tänkt till där alltså. Efter Linnros flummade vi runt lite och träffade 2 alkisar varav den ena hade gjort en låt som han sjöng typ en miljon gånger för oss :P Vi uppmanade honom att kontakta Bert Karlsson och han frågade oss massa gånger om den verkligen var bra. Men den va faktiskt helt okej, lite catchy sådär =)

Den gick ungefär så här;
I veckan spelade jag på min sträng
Så kom det en flicka och bankade på min säng
Jag lyfte på täckte och visade henne in
Så lekte vi lite och hon fick spinn
Tua
Haha :D Resten minns jag inte med tua upprepades och han hade även en rolig handrörelse till det :)

Efter detta flyttade vi på bilen och begav oss mot Götaplatsen för att invänta teddybjörnarna :) Spelningen var grym även om regnet öste ner konstant, började regna lagom till spelningen liksom :P Kallt mot slutet med vi stod långt fram och hade det trevligt och jag såg faktiskt en del, woho! Hemresan var seg, då var man genomblöt och kall :P Sjukt skönt att komma hem och få ta på sig torra kläder och dricka te! Under natten har det fortsatt regna och även åskat nått så in i norden! Minns inte att jag hört det smälla så som det small förut, rätt säker på att den slog ner i ett träd eller så. Den var nära väldigt länge, inte långt mellan blixt och dunder. Nu verkar den dock ha försvunnit vilket är tur för det hade nog blivit svårt att somna till det oväsendet och även blixtrarna skulle nog varit irriterande med sitt starka sken. Imån blir det förmodligen att baka tårtbortnar till lördagens partaj och kanske städa lite och sånt. Eventuellt en tripp till stan också.

Ha det fint!

tisdag, augusti 10, 2010

Bilder från söndagens äventyr

Här kommer lite bilder från söndagen, tyvärr tagna med min kompaktkamera så kvalitén är därefter :P

Tid att falla fritt

Hej! Jag hoppas att den senaste veckan har varit bra för er. Min har varit bra, två körlektioner och en del övningskörande har det blivit, samt teoriplugg. Har även städat och rensat boxarna jag fick av mamma. Två utekvällar och en dejt har jag också klämt in. Igår var det en heldag med familjen som gällde, först pilarne skulpturpark och sedan akvarellmuseet, båda ligger på Tjörn. Sedan blev det middag på en tapas restaurang, mums! Tapas är så himla gott, älskar att man får beställa in massa olika smårätter, blir lättare när man slipper välja bara en rätt =) Igår fyllde även världens bästa John år vilket vi firade lite på lördag-söndag natten men mer ska firas till helgen då det blir partey hemma hos mig! Pappa åker nämligen iväg på onsdag för att fjällvandra så blir ensam hemma ett tag vilket ska bli skönt. Imorgon drar kulturkalaset igång i Göteborg med massa aktiviteter och liv på stan, ska bli skojj! Imorgon ska jag och älgen testa på Zumba och vädret är ok och sedan blir det förmodligen standup och sedan Timo Räisänen. Efter det så blir det nog att gå och kolla runt lite, njuta av atmosfären och kanske ta en tripp till öltältet. Under veckan händer det mycket skojj så får hoppas att det inte kommer så mycket regn som dom har sagt på yr.no :P Måste hursomhelst ta och storstäda inför min fest =) Ska bli så trevligt med en hemmafest med gött folk och förhoppningsvis en varm sommarkväll...Nästa helg åker jag till sthlm torsdag-måndag. Ska bli härligt att träffa Gigs och Maria :) Hoppas på fint väder, roliga utgångar, glass i solen och att få njuta av stockholm med gamla stan och allt.

Ha det fint!

torsdag, augusti 05, 2010

Skattjakt

Hej! Min mamma har gett mig ett gäng lådor med saker som jag rensa. Hon har gömt pengar i dom för att motivera mig haha, lite som en skattjakt. Men det roligaste är att hitta massa gamla grejjer :) Typ mina vänner bok och annat skojj. Vill dela med mig lite av "Min berättelse bok" som är typ från lågstadiet där man skrivit om lov och utflykter :)

"Skolresan till amundön 9 september 97 Det fanns snäckor och gräs. Vi fikade. Malin och Jonas trillade i havet. Vi såg hästar." (Åh det fanns gräs, coolt!)

"Furåstjärn 23/9-97 Vi gick iskogen vi gick långt. I sjön såg jag en hel korv och en bit av en morot och en bit av en annan korv. Vi lekte brtaträd. Vi träffade scouterna och gick en naturstig. Slut." (Vad fan är brtaträd.)

"Feskekörka. Våran klass var i feskekörka. Det fanns levande hummer och små haj och lax. Det var roligt. Vi åt vår matsäck vid fina bord ute." (Haha, viktigt att borden var fina liksom)

I övrigt kan jag berätta att jag tydligen ville bli polis när jag var typ 5år. Något förvånande. Haha :)

måndag, augusti 02, 2010

I can't be tamed

Hej! Hoppas att ni haft en fin helg trots att det regnat en del. Jag åkte till Krokstrandsfestivalen på fredagen, det regnade hela vägen upp typ men vi åt lunch i grebbestad och då var det uppehåll :) När vi kom upp så var det också mest uppehåll, lite duggregn bara. Väl uppe så chillade vi och skaffade band och drack lite. Vid sjutiden gick jag och Stina ner till området och hängde på campingen, rökte vattenpipa och drack vin :) Sedan kollade vi på lite olika artister och band samt käkade och drack vin. Var även inne i ett supermysigt vattenpipetält där man satt på kuddar på golvet och rökte vattenpipa, mysigt. Efter sista konserten så hängde vi på campingen ett tag och gick sedan upp till Stina, sedan var vi 4 pers i hennes dubbelsäng och jag lyckades tillslut orka gå ner till tältet och sova där. Kände att det skulle bli lite väl trångt med 4 pers i en dubbelsäng. Somnade väl vid fyratiden typ så sov rätt länge nästa dag och sen käkade jag lite och sen sov jag i bilen på väg hem :) Det hela var iallafall trevligt och jag hoppas att det blir en Krokstrandsfestival nästa år också :)

Igår så blev det thaimat och dusch när vi hade kommit hem. Sen var det att göra iordning sig för kvällen som gällde. Vid åtta var det dags att dra till Frida för förfest. Det var trevligt, satt ute och drack cider och tjötade. Sedan drog vi in till stan för att gå till trägårn. Tyvärr var det en i Fridas sällskap som inte kom in, så några drog till Karisma istället. Det var tråkigt men men. Vi andra hade en bra kväll på trägårn. Dansade en del och träffade en kille som jag spenderade en del tid med. Sedan när vi skulle gå så regnade det, mindre kul. Nån stjärna kom på att vi skulle gå till donken som är mycket längre bort än burger king, så vi traskade på i regnet med trötta fötter. Käkade på donken och fick sedan traska tillbaka i regnet, brrr. Sedan var det bussen hem som gällde, skönt att komma hem och få av sej alla blöta kläder och krypa ner under täcket.

Idag har jag tagit det lugnt, sov länge. Sedan kom Frida hit och vi snackade och mös och kollade på film. Imån har jag körlektion. Ni får ha det så bra så kommer det lite bilder här :)