torsdag, juni 24, 2010

En härlig dag på Nordens Ark

Hej!
Idag har jag, pappa, Matilda och hennes mamma varit på Nordens Ark. För er som inte vet så är det en djurpark i Bohuslän för utrotningshotade djur :) Det var en härlig dag med riktigt fint väder, soligt och lagom tempratur för att gå runt. Vi kikade på leoparder som matades och tigrar som matades sedan såg vi även bl.a. ugglor, hästar, små pandor, grodor, sköldpaddor, vargar m.m. Var även över på deras lantgårdsdel där dom hade ursöta lamm! Man ville bara klättra över och gosa,gosa,gosa! Här kommer lite bilder från den härliga dagen! :)

tisdag, juni 22, 2010

Trevlig helg =)

Hej! Hoppas att ni haft en härlig helg. Det har jag. I fredags blev det chill med vin och fotboll :) I lördags blev det PC (sportbar i götet) med ett gäng vänner, fotboll, cider och nachos! Kan det bli bättre? :) Efter matchens slut (Danmark vann och jag i min polkagrisrandiga kjol var glad) drog vi till trägårn för lite dans. Det var trevligt men jag var rätt seg och blev rejält förbannad när en kille spillde ut en drink över mig på dansgolvet. Om jag hade sett exakt vem det var så hade det varit synd om den killen det vill jag lova! Fattar inte folk som ska upp på dansgolvet med drinkar! Puckon! Jaja, det var allt som allt en trevlig kväll.

Söndagen spenderades mestadels på 1årskalas. Mycket trevligt och god tårta :) Massa bus och lek med lilla Bea som gärna "går" om man håller i hennes händer. Att tömma min handväska är väldigt roligt också! :) På kvällen blev det lite fotbollskollande.

Idag har jag slappat, redigerat lite bilder, pillat med min fotobok som jag gör på studenten&balen, kollat fotboll...Ja rätt go dag :) Imån ska jag till naprapaten och sedan hämta ut min skoldator som min kompis ska köpa. På onsdag blir det Nordens ark! Och på kvällen förmodligen födelsedagsfirande för en kompis. På fredag drar jag till skärgårn för att fira midsommar på en kompis land! :D

Vilka hejjar ni på i VM? Här är de länder som jag vill se gå vidare! :)
  • Grupp A, Frankrike och Sydafrika.
  • Grupp B, Grekland och sen vet jag inte riktigt.
  • Grupp C, USA, USA, USA!
  • Grupp D, Australien i övrigt har jag inte någon favorit.
  • Grupp E, Danmark och Japan :)
  • Grupp F, Italien och Nya Zeeland.
  • Grupp G, Elfensbenskusten pga. Svennis =)
  • Grupp H, Honduras för att det är roligt att hejja på underdogs :)

fredag, juni 18, 2010

En skön vecka!

Hej! Hoppas att allt är bra med er! Med mig är allt fint! Har haft en mycket skön vecka. I lördags var det inflyttningsfest hos min kära bästis J, en mycket lyckad kväll! Goda snacks, trevligt folk, goda drycker, bra musik och skön stämning! Stod och snackade med en kille ett tag och efter en stund upptäcker vi att vi kände varann när vi var små! Vi gick på samma mellanstadium och han är granne med min första stora kärlek typ :P Haha :D Random! It's a small world. Min kära vän Matilda blev som vanligt tiger och bet folk hejvilt! Jag var öm på ett ställe på armen i flera dagar efteråt haha! :) Var uppe ganska sent, åt glass och panpizza på natten :) Sov några timmar och gick sedan hem vid sjutiden i min fylledimma haha. Sov rätt länge på söndagen efter att jag väl somnat vid niotiden på morgonen. På kvällen fick jag underbara nyheter! Min bror ringde och berättade att jag ska bli faster! Något jag verkligen längtat efter (och tjatat om) så jag är så glaaad! :D Min bror och hans sambo kallar den för "individen" haha :) Individen ska titta ut i början av Januari troligen :)

I måndags lämnade min pappa hemmet för cykelsemester vilket innebar att jag fick lägenheten för mig själv, gött! :) På kvällen blev det en mysig promenix i duggregn med några vänner :)

I tisdags kom bästisen L hit och vi skulle egentligen hämta ut min dator på min skola, hon ska nämligen köpa den av mig. (Eller egentligen av skolan). Men bussarna krånglade och sen var det ingen som öppnade på skolan. Men vi åkte och handlade mat och glass och sedan åkte vi hem till mig och chillade. Sedan blev det middag på uteplatsen och vi sjöng snapsvisor så grannarna nog trodde att vi var galna! Haha :D Sedan blev det en supertrevlig kväll med hemnet drömmar, fotboll, glass, jordgubbar, lite alkohol, roliga sms, flumm, bra musik...En trevlig kväll (och natt) helt enkelt!

På onsdagen åkte L hem innan jag knappt vaknat haha. Jag åkte sedan in till stan för middag med mamma, bror och brors sambo för att fira dels "individen" och dels min brors sambos födelsedag som var i måndags. Vi åt tre rätters på grekisk restaurang, drack gott vin och jag tog även en drink! :) En mycket trevlig kväll, och jag fick skjuts hem så det var gött :) Var uppe rätt sent och fixade och donade med lite traderapaket och annat.

Idag (torsdag) har jag ätit tårta med några vänner för att fira att en av dom har klarat sin gradering i karaten! Mumsigt var det, satt ute också :) Sedan promenerade jag ner för ett läkarbesök och sedan åkte jag hem för att städa upp lite innan 4 vänner kom över för lite tjejkväll! :) Vi åt glass och såndär almondytårta och kollade på Remember me. Filmen var bra och lite udda, men sevärd absolut! Efter att gästerna lämnat så har jag slappat mest :) Snart ska jag nana! Imånn kommer pappa hem så ska röja lite och köra nån diskmaskin och så men det ser rätt okej ut ändå. Och blommorna verkar leva vilket jag är mäkta stolt över! :D

Till helgen blir det grillning om det är fint väder och även 1årskalas på söndag! Blir nog en bra helg! :)

Ha det gött!

lördag, juni 12, 2010

Myskväll och filmtips

Hej! Idag har Frida varit här och vi har haft det mysigt med jordgubbar, grädde och glass :) Vi kollade på Dear John, en film som jag verkligen rekomenderar! En vacker kärleksfilm med bra skådisar och fina vyer. Lite ovanlig kärleksfilm med annorlunda twist. Väldigt varm och fin, så se den!

Imånn blir det parteeeey!

torsdag, juni 03, 2010

Imån tar jag studenten fy fan vad jag är bra!

Ville bara medela alla läsare att imån tar jag studenten! Känns oerhört konstigt, pirrigt...det har gått så fort! Plötsligt var den stora dagen här.Klänning och kavaj hänger på galge i hallen, allt är framlagt, lokalen som mottagningen ska vara i är fin och fixad, det mesta är i sin ordning helt enkelt :) Känns som en extremt stor dag, så det är verkligen en speciell känsla. Får hoppas att allt går bra, vädret ska i alla fall bli fint!

Snart ska jag försöka sova, måste nämligen upp halv 6 typ imån. Sen är det full rulle hela dagen -
  • 07.00 Champagnefrukost
  • 09.00 Skolan, fotografering, filmvisning, lunch m.m.
  • 13.00 Utspring!
  • 13.30 Flak!
  • 16.00 Mottagning med släkt och vänner, massa mat och tårta!
  • 22.00 Studentfest inne i stan!
Wish me luck ;)

tisdag, juni 01, 2010