måndag, maj 31, 2010

Studenten närmar sig med stormsteg.....

Hej! :) Idag har jag varit ledig, skönt :) Har fåt en del gjort, har kollat på laptop eftersom jag önskar mej det i studentpresent. Hittade en turkos som va så fiiin men för dyr tyvärr så det får bli nån annan. Har även köpt skor, blev ett par sandaler, ett par sandaler med kilklack och ett par vita tygskor som jag ska ha på studenten! Köpte även alkohol till studenten. Shit det närmar sig verkligen nu! Med stormsteg! Har varit toppen väder i götet idag så tog en glass i solen! Mums!

Under kvällen har jag gjort klart det sista i skolan, så skööönt! Sjukt skönt verkligen! Magisk känsla! Det känns sjukt att studenten så snart är här, vart har de tre senaste åren tagit vägen? Ska nog fira med lite glass att jag inte har några mer skolarbeten på gymnasiet! Niiice!

Imånn ska jag till sjolan och lämna in dator samt fika med religionsklassen. Helt okej dag alltså.

Ha det fint!

fredag, maj 28, 2010

Tårta och snart student!

Hejhej! Nu är det en vecka kvar tills jag tar studenten! Har varit på en studentmottagning idag, trevligt med massa god mat och tårta! Man inser verkligen att det är nära nu, har gått så sjukt fort! Får verkligen försöka stanna upp och njuta nu det sista. Ska köpa klänning till studentfesten imån. Sen imån kväll blir det SATC kväll! Vi ska dricka cosmopolitans och sedan blir det nio bion! :) Underbart!

Förra helgen var en toppen helg, spontanfest via Facebook på lördagen, galet bra stämning! Verkligen toppen väder och fin utsikt (var uppe på skansen kronan), trevligt folk, magisk stämning! Så himla kul! Dj-skolan kom dit med ljudanläggning och allt så vi dansade under månen! :D På söndagen var det bal, underbart! Men det får nog bli ett eget inlägg om det.

Ha en skön helg!

torsdag, maj 20, 2010

Om du vill att jag ska falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt

Vad har hänt sen sist? En hel del plugg, har fortfarande en del kvar. Tar studenten om några veckor, känns helt sjukt och ofattbart...Men försöker njuta och flyta med. Bal på söndag, kul! :)
Igår var jag och pappa på Gekås och spenderade pengar. Köpte bl.a. två handväskor, lite kläder, presenter, pysselgrejjer, saker till min student såsom ballonger och servetter, deo, hudkräm och liknande, ett fint ljusfat m.m. Var även på panduro out och fyndade! En lyckad dag! :)
Idag har det varit jättevarmt i götet, sommar! Solade på en grässlänt vid floden i bara bh i en dryg timme emellan min naprapattid och min ansiktsbehandling. Har börjat besöka en naprapat för att åtgärda min nacke som gör ooont. Har varit där två gånger nu och märker redan skillnad. Så är förhoppningsfull! :) Imorgon har jag bara en lektion, gött! Blir det fint väder imorgon ska jag jobba på brännan! :) Måste plugga lite också. Nu ska ni få se en sneak-peek på vad jag gjorde i helgen!
Ha det fint så hörs vi!

tisdag, maj 04, 2010

Mitt frusna hjärta ropar

Gokväll! Här i götet öser regnet ner, men det är bra för då blir det fint när allt blommar! Idag har jag haft vårsoaré med min kör, roligt! Men lite sorgligt för jag kommer ju förmodligen inte fortsätta då jag nog kommer flytta för att studera till hösten. Men min körledare har allsång på sommaren så får ju träffa henne igen där :) Idag har jag även klippt mig, bara topparna, men alltid skönt att få bort allt slitet!

Imorgon är det talhållning i engelskan, nervöst! Sedan är det projektredovisning på torsdag, också nervöst! Har inte så mycket mer att berätta, i helgen ska en kompis som fyllt 20 firas med ett barnkalas! :) Blir nog skojjsigt.

Ha de bra!

söndag, maj 02, 2010

Du om nån borde förstå att man inte gör så här mot mig

Hejsan! Jag har blivit dålig på att blogga, skyller på skolan! Nu är det i alla fall Maj, men någon vår vet jag inte om det är. Nu har väl i och för sig en hel del träd slått ut men så många våriga dagar har det inte varit än. Men det kommer väl! :) Igår var det valborg, var givetvis på cortegen trots regn. Är man göteborgare så är man ;) Sedan var det grill och chill hos gabbs, trevligt. Fast jag var lite off, var inte på humör direkt. Drog vidare till en annan fest sen men blev inte så långvarig där. Dock är jag sjukt trött idag, sov på eftermiddagen en stund men det hjälpte typ inte. Så har varit en väldigt slappdag. Blev filmkväll hos Jonas, såg Up in the air, den va bra :) Pausade filmen mitt i och drog till ICA, köpte mig en glass, mums :)

Imånn blir det kanske fika i stan vilket skulle vara mys! Längesen jag tog en lång fika känns det som. I övrigt så rullar livet på, snart är det bara en månad kvar till studenten! Wiii! :D Känns sjukt! Men igår köpte jag grejjer för att göra inbjudningar, har även lånat väska till balen av en kompis och tidigare idag övade en annan kompis på att fixa mitt hår till balen, blev superfint! Så det mesta är fixat, behöver dock skor till själva studenten och leggings.

Nu är jag hungrig så det blir väl att ta något att äta...typiskt att jag piggnat till nu.

Vi hörs ha det gött!