söndag, november 22, 2009

Lite bilder från igår!


När det lider mot jul...

Hejsan! Hoppas ni haft en skön helg. I fredags var jag väldigt trött så jag somnade på spikmattan så det blev inte mycket till fredagsmys för mig haha. Igår blev det en del städ och tvätt men även lite deg. Sedan blev det utgång med min älskade älg! Vi började på Cheers där vi hade tur och kom in trots 20års gränsen, där blev det vin och drinkar. Mycket nice! Sedan drog vi till trägårn där vi fick köa ett tag men det gjorde inte så mycket då vi blev underhållda av två dragna killar i kön haha, jag försökte leka amor genom att låna ut min mobil så att den ena killen kunde smsa en tjej som hade numret till en annan tjej, komplicerad historia det där. Tjejen hade dock avstängd mobil så jag fick ingen leveransrapport förrens imorse haha! :) Har i alla fall inte fått något svar. Väl inne på trägårn så slog jag och Ellipelli klackarna i taket, riktigt kul hade vi! Många glada skratt åt fulla snubbar och massa dans! Sedan blev det givetvis lite nattamat på heden innan vi tog sista nattbussen hem! Idag har jag mest sovit, kollat lite på tv, ätit mat, suttit här, beställt canvas tavlor till hallen och startat en tvättmaskin. Nu sitter jag och lyssnar på jullåtar, snart är det jul! Ha det gött!

fredag, november 20, 2009

Fredagstema; Skyltar

Simone är värdinna den månaden och idag är temat Skyltar! Vi omges ju av skyltar överallt och när man vill ha körkort som jag vill så är det en massa skyltar att lära sig! I somras var jag och en vän i stan och promenerade runt lite när vi hamnade på en utomhus utställning med tokiga, roliga, galna och konstiga skyltar från hela världen! Man kunde även köpa böcker, magneter m.m. med skyltarna på. Jag tror att denna utställning är på rundresa typ. Här kommer lite bilder, tagna med min mobilkamera så kanske inte toppkavlité men bättre än inget! :)







They say she needs to slow down

Hoppas ni haft en bra vecka so far. Min har varit sådär, blir oerhört påverkad av mörkret, detta är inte mitt land alltså...blir tokig är konstant trött liksom, orkar inte upp på morgonen och när jag väl kommer upp vill jag bara sova, skit jobbigt! Blir så deppig och osocial och kommer efter i skolan. Menmen snart är det jul vilket ju är mysigt och då blir det lite mer ljus överallt. Man får ta en dag i taget helt enkelt! :)

Det har alltså inte hänt så mycket, var på gymmet i måndags, har haft typ nackspärr både idag och igår. Har fotat en uppgift till skolan, kanske kan jag visa er någondag men just nu är jag på fel data för det. Imorgon kanske det blir utgång eller så blir det på lördag, det visar väl sig. Lite shopping hoppas jag på imånn med, mp3 och vinterjacka behövs.

Ha det gött!

söndag, november 15, 2009

Min helg!

Hej! Nu börjar helgen lida mot sitt slut men jag är faktiskt ledig imånn, väldigt skönt! :)
I fredags var det en riktig pappa&antonia dag. Vi besökte Ikea, elg-giganten, mediamarkt, bolagret och lite andra butiker. Mest köpt blev det på IKEA såklart! :) Vi käkade lunch på en thai buffé i stan så det var gott. På kvällen blev det en del plugg för min del men det hanns även med lite "fredagsmys" vilket för mig och pappa innebär vitt vin och Skavlan. Vinet var fantastiskt gott, perfekt med lite mörk choklad till! Mums! :)

Igår så tog jag det ganska lugnt på dagen, duschade, slappade, läste, låg en stund på spikmattan..... Sedan åkte jag in till stan tillsammans med J som skulle till Liseberg medans jag skulle på dejt! Det en väldigt lång och trevlig dejt. Först fikade vi på condeco och sedan blev det lite vin där med och sedan promenerade vi lite, kollade om det gick nån sen bio på närmaste biografen men det gjorde det inte. Vi gick avenyn upp och ner och gick sedan till sense och drack lite cider och hade det trevligt. Så det var en trevlig dejt och jag kom hem vid 2.

Idag har jag mest slappat, somnade ganska sent igår så är rätt trött. Funderar på att lägga mig och läsa nu, men kanske ska starta nån tvättmaskin först.

Hoppas ni har haft en skön helg! :)

lördag, november 14, 2009

Fredagstema; Underifrån

Denna veckan har Simone valt temat Underifrån. När jag tänker på ordet underifrån så tänker jag dels på hierarkier, hur människor långt ner i hierarkier ser på saker och ting. Hur fattiga människor ser på rika människor. Jag tänker även på foton tagna underifrån, jag pluggar foto i skolan nu och där har vi fått lära oss att om man vill få en person att verka mätkig,överlägsen,stark etc. så är det en bra idé att ta bilden lite underifrån så det blir ett "grodperspektiv". Något annat jag tänker på är människor jag ser upp till, människor jag beundrar helt enkelt. Jag har valt ut tre, finns såklart fler men tog några väldigt viktiga människor för mig.


Min Pappa! Min största IDOL! Han är den människan jag beundrar mest, han är en oerhört god människa! Han är intelligent, omtänksam, klok, fördomfri, liberal...han är BÄST! Han har alltid stöttat mig till 100% och accepterat mig för den jag är. Han har alltid stöttat mig i mina intressen och vi har så kul ihop! Han är en av mina bästa vänner och jag kan inte tänka mig en bättre pappa! När jag blir förälder kommer han vara min stora förebild utan tvekan!


Musikaliskt är Robbie Williams min stora idol! Hans texter träffar mig rakt in i hjärtat, hans röst är underbar, hans musik är alltid så jäkla bra! Och han är en makalös entertainer!


Min barndomsbästis Linn är en fantastisk människa! Jag beundrar henne för hennes lugn, trygghet och stabilitet. Detta är 3 adjektiv som hon utstrålar. Jag känner mig trygg med henne, jag är av det mer nervösa och hispiga slaget så hon är en bra motpol! Hon är fantastisk med både människor och djur! Hon är grymt bra på att hantera olika situationer och människor. Jag tror att hon skulle bli en mycket bra polis eller liknande! Hon har också oerhört mycket större tålamod än mig som har uruselt tålamod, vi kompletterar nog varandra rätt bra =)

Trevlig helg till er alla!

fredag, november 13, 2009

And we'll get lost together

Jag överlevde gårdagen om nån undrade, konstigt nog var jag inte så jäkla trött när jag väl skulle sova, irriterande det där. Kören gick bra och på kvällen gjorde jag inte många knop. Idag åkte jag till skolan för typ en halvtimmes lektion, lite meningslöst men men. Behövde ändå hämta datorn och gå till apoteket och biblioteket så det var väl lika bra. På bibblan blev det en hel del böcker, lite tungt att bära hem dock. Fick tag på En plats i solen av Liza M så den ser jag framemot, sen blev det böcker till skolarbeten, böcker om emmigration till USA i engelskan och reseguider till mitt p-arbete (en tidning om resor). Sen somnade jag på spikmattan så nu är jag pigg, haha :) Men kvällen har i alla fall resulterarad i en vegetarisk lasange, lite slappande och lite skrivande på engelska uppsatsen. Imånn blire IKEA och nån teknikaffär med pappa och sen eventuellt filmkväll på kvällen.

Ha det gött!

onsdag, november 11, 2009

Segt.....

Hej! Sitter i skolan nu, har tydligen ingen basgrupp, precis som förra veckan. Lite segt. Men hade elevrådsmöte imorse så jag kom inte hit helt i onödan i alla fall. Så nu har jag en del tid att slå ihjäl, får väl försöka plugga lite. Börjar bli hungrig så hoppas att det är någon god lunch :) Har i alla fall engelska halv 3 och sen kör klockan 5. Är redan trött haha, gå upp tidigt är inte min grej. I morgon börjar jag inte så tidigt i alla fall men det ska komma några och göra något i lägenheten och dom kommer tio så får inte sova så länge som jag brukar få på torsdagar tyvärr, men men that's life. Jag kommer inte in på facebook vilket jag är lite irriterad över, vet inte om det är facebook det är fel på eller om dom typ blockat facebook i skolan eller något. Nu går det nått slags larm, andra gången på typ en halvtimme, det piper i typ 10sekunder, vet inte riktigt vad det är, menmen. Har inte så mycket mer att säga nu, kanske återkommer senare.

Krams

måndag, november 09, 2009

I just haven't met you yet

Hejsan! Usch vad trist det är att vara förkyld, är trött och hänging men samtidigt rastlös. Har varit i skolan idag och haft projektmöte, det gick bra. Min handledare är bäst, han är så rolig och skön och avslappnad, och han har roliga ideér också. När det gäller källor och så behöver jag inte ange dom i tidningen (ska göra en tidning om resor) utan bara i projektrapporten. Í artiklarna kan jag "skarva" och låta fantasin flöda, så det känns kul för det blir ju nästan lite skönlitterära inslag. Så nu känner jag mig laddad! Han ska hjälpa mig med layoutprogram också så tidningen kan bli snygg! :)

Om jag orkar imånn ska jag försöka ta mig till biblioteket, behöver låna lite böcker :)

Nu blire middag och lite tv tror jag =) Ha en skön kväll!

söndag, november 08, 2009

Förkyld och uttråkad

Usch, har lyckats åka på en jädrans förkylning, inte alls kul. Är trött, hänging, känner mig febrig, ont i halsen, snuvig... Så idag har jag inte gjort många knop. I fredags inledde jag kvällen med att öppna dörren hemma hos jonas och ganska högt säga "är det fest eller?", i tron om att det bara var mina vänner där, men jonas släkt var också där! Kul... haha menmen sen blev det i alla fall utgång till en synthklubb som Jonas ville till, väl där var jag ganska "lullig" och försökte ragga på killen i garderoben! :) Kvällen var i alla fall trevlig, hittade en kille i vårat sällskap som var väldigt vettig och som jag hade intressanta diskussioner med. Sedan var vi ett gäng som drog hem till mig och käkade kladdkaka! :) På lördagen vaknade jag med ont i halsen men var hyfsat pigg och lagade två nya rätter, den ena blev god och den andra har jag inte smakat på än :) På kvällen drog vi till en hemmafest, jag blev bara snuvigare och snuvigare så vi åkte hem rätt tidigt. Idag har jag mest sovit och slappat. Har underhållit mig själv med att kolla på kläder på nätet. Här kommer några favoriter från H&M, kanske nått man ska önska sig i julklapp.





fredag, november 06, 2009

Sorgligt

Gick på aftonbladets hemsida för en stund sen och möttes av denna artikeln högst upp, en klump i halsen med en gång typ när jag såg att det stod Texas. Kom dock på ganska fort att den jag tänkte på är i Afghanistan just nu, pjuh. Kanske är han säkrare där vem vet, känns dock inte roligt att känna någon som är i en krigszon heller. Men det som hänt är ju oerhört sorgligt och tragiskt...undrar verkligen vad som ligger bakom. Eftersom det är en stor bas och den ligger i Texas är det möjligt att jag har vänner som är väldigt oroliga för någon nu, men jag har nog ingen jag känner där i alla fall. Men som sagt alltid trist när sådant här hänner, det gäller verkligen att leva livet medans man är i livet...

torsdag, november 05, 2009

Gääääsp

Hej! Idag är jag inte piggelin kan jag lova, sitter mest och gäspar och är inte speciellt alert. Har haft elevrådsstyrelsemöte idag så jag fick inte så mycket sovmorgon som jag normalt får på torsdagar. Sen har jag ätit lunch och nu vill jag bara sova haha :) Har fotolektion om en knapp timme och sen blire hem en snabbis och sen ska jag få massage! Kommer la somna på bänken haha, men förhoppningsvis blir min rygg lite mindre ond efter massagen. Nu ska jag gäspa vidare. Ha de gött!