måndag, juni 29, 2009

So take me far away and hold me close to your heart

Hej! Har faktiskt skapat något slags fungerande dygn, har vaknat vid 11, halv 12 både lördag och söndag och det är bra för att vara jag! Dock har ångesten kommit tbx, usch och fan och fy vad jag hatar den. Jag vet ju inte vad den beror på och det driver mig galen, snälla säg att det bara är i typ tonåren man har så här mkt ångest så ofta. Igår va jag så jävla deppig, orkade knappt inte lämna lägenheten men det gjorde jag tillslut och då mådde jag bättre som tur var. Men idag har också kantats av ångesten. Och jag kan inte gråta, vilket jag hatar, vill kunna gråta ut det! Imånn har jag i alla fall planer vilket känns bra, tror det underlättar att försöka vara aktiv. Ska till läkaren i veckan också, hoppas att jag kanske kan få nya mediciner, vet att det är en chansning och krångligt men vill ha det.....Har i alla fall röjt i hallen idag, så nu målas det! Pappa målade första lagret på taket idag! :) Ska skaffa en byrå också, tror det behövs, kommer bli lättare att få plats med en del grejjer. Imånn blir det i alla fall att sola och kanske bada så det blir gött.

Igår var jag och umgicks med lite folk, dom grillade lite men inte jag. Doppade även fötterna, men det var kallt hehe, badkruka som man är. Sen blev det singstar hos J, bara hon och jag, mycket trevligt! Sjung en massa och roade oss med webcamen haha :)

Imånn ska jag upp vid tio, så tänkte faktiskt fixa lite matsäck redan idag för det kommer jag ej orka imånn. Borde väl försöka nana om en stund, blir väl att läsa tills tröttheten infinner sig.

Kram på er!

lördag, juni 27, 2009

Inte så smart Sparks

Somnade förut i soffan och sov typ 4-5 timmar, inte bra! Jag som fått mitt dygn på rätsida typ. Får hoppas att ja kan somna snart ändå, blir väl glass och One Tree Hill eller bokläsning.

fredag, juni 26, 2009

Fredagstema; Stadens ljus

Tycker att det var ett roligt tema denna vecka! Alltid kul att försöka fånga ljus på bild fast det är svårt. Här kommer några bilder i alla fall :)

Julpytning i Canton, Mississippi där även scener ur My dog Skip är filmade.

Juletid på Liseberg.

Seattle sett från Seattle Space Needle.

Shopaholic och bananlikör

Halloj! En bakis Sparks som ska försöka få ihop ett inlägg. Får se hur det går. Kan börja med att berätta att i onsdagskväll blev det film, En shopaholics bekännelser. Tydligen var det en såndär som är inspelad på bio så det var lite ljud problem samt några som reste sig upp, detta hade Isak och Johanna väldigt roligt åt haha. Sen blev det lite girltalk innan vi somnade. Igår var det partydags, jag spenderade dock dagen i stan på dejt, trevligt trevligt. Sedan när jag kom hem så var det partydags typ. Började lite segt men kom snart igång. Vi körde en egen påhittad dricklek där man skulle dra kort, spader dam innebar halsning. Först fick Jojjo den 3 gånger och sen jag 2 haha. Så det spårade ur en del. Tårar, krossat glas, hångel och sådant som hör fester till inträffade samt spya. Jag mådde riktigt dåligt ett tag, ojoj vad det snurrade men spydde inte som tur var. Så idag mår man som man förtjänar typ. Allt min alkhol tog slut, bjöd för mycket haha. Skulle ju supa John under bordet, han blev rätt full han med men jag var kanske värre fast han spydde och det gjorde inte jag. Idag har vi slappat. Imorse kom Johanna och väckte mig och johnen och plöstligt känner jag hur något kryper på min arm, en gråsugga, usch panik, inte mysigt. Sen blev det te på altanen för att vakna till liv. Nu börjar folk dra hem men jag behöver vänta på min pappa för jag har så mycket grejjer. Blir väl att sätta mig ute och läsa en stund skulle jag tro. Läser En shopaholic säger ja nu och den är givetvis mycket bra!

Ha en skön dag folks!

onsdag, juni 24, 2009

Ljusblåa dagar

Hej! Idag har det varit strålande sol och jag kom upp innan 12, wow liksom! Vi drog och solade och de flesta badade, inte jag dock. Hade med oss lite att äta och hade det skönt och trevligt. När jag kom hem blev det en glass och lite bläddrande i en inredningstidning, mådde lite halvkass, lite snurrig typ, för mycket sol och för lite vatten kanske. Tog en tupplur, groggy när jag vaknade, hatar det med tupplurer att jag inte mår så bra efteråt. Fixade i alla fall mat och efter att ha ätit kände jag mig mycket bättre. Nu sitter mina kära vänner och spelar Step Mania och jag tänkte nog hämta lite vatten och sedan sätta mig i fåtöljen och läsa. Får se om de blir film senare, är sugen på det. Imånn blir det parteeey, en baginbox med vitt vin samt en flaska bananlikör väntar på mig när "langarn" kommer imånn :) Inte allt för imånn såklart. Blir väl solande och sånt imånn också om vädret håller i sig =) Ha en skön kväll och en fin morgondag!

tisdag, juni 23, 2009

Tisdag

Glömde att berätta att vi fick se Bert Karlsson på väldigt nära håll igår då han gick förbi oss när vi satt och väntade, såg ut som han haltade lite och han såg inte så glad ut haha, de va nåra som stod nära oss som typ klappade han på ryggen och sa typ "se lite glad ut", haha. Då log han lite i alla fall :) Idag sov ja rätt länge och sen drog vi till Delsjön och solade, dom tre J:na badade också, tydligen rätt varmt så jag kanske badar imånn om vi åker till Kåsjön vilket planen är. Till middag idag gjorde jag färskpotatis, sesamkroketter och gräddfil, mums, fick lite vin också. Snart är det dags för jacuzzi sen ska jag väl kolla morden i midsomer medans de andra kollar fotboll. Inget ont om fotboll men morden i midsomer måste man ju se. Nu har vi blivit beordrade att byta om till badkläder! Höres!

måndag, juni 22, 2009

Deeg

Halloj! :) Nu har vi varit på allsången, det var trevligt men mycket folk. Satt på asfalten hehe. Det kom dock fram en väldigt otrevlig gubbe till oss och började babbla om dansband och kallades oss senare jävla små tjejer.....det var ganska roligt faktiskt haha =) Dock var det ganska kallt att ta sig hem och vi var så hungriga! Men nu har jag fått i mig mackor och te. Killarna tittar på film medans jag och Johanna sitter med varsin laptop och lyssnar på musik :) Våran film blev nämligen nedröstad :( Vi ville se Systrar i Jeans, vad dom ser vet jag inte, typ nån science fiction skit. Funderar på att ta lite kakor nu, är sugen på det. Ska väl läsa lite bloggar också. Kram på er!

Hos Isak

Hej! Nu har vi flyttat in, köpte MASSA mat innan, vi fick typ inte in allt i frysen haha. Ikväll blir det Lotta på Liseberg. Fortfarande rätt depp, kan ju vara hormoner eller nått som spökar får hoppas att jag mår bättre snart. Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll med mycket sång i alla fall. Sen blir det kanske film ikväll. Imånn kanske vi åker och badar. Jaja, har inte så mycket mer att berätta. Ha en skön kväll!

Deppdag

Halloj! Idag har väl inte varit någon höjdar dag direkt tyvärr, haft massa ångest. Typ att livet känts meningslöst och bara tomt. Hatar den känslan för jag vet liksom inte vad jag ska göra åt den. Är det något konkret kan man gråta ut, prata om det osv. men den där ångesten och tomheten är så hemsk! Kanske var det en försenad bakfylla, kanske var det tomhet över att det är sommarlov (kan få det ibland, tror jag blir rastlös typ), kanske var det något annat, who knows? Mår lite bättre nu. Ska väl försöka sysselsätta mig med packning, flyttar till en kompis större delen av nästa vecka då hans päron är bortresta. Han har ett stort hus med trädgård, altan, bubbelpool och bastu! Så jag och Johanna som är lägenhetsbarn ska njuta av hans hus! :) Blir nog tipp topp och imånn blir det Lotta på Liseberg! Så kul med allsång! :) Ska i alla fall bli rätt bra väder i veckan tror jag, äntligen sommar! Får väl fundera ut vad jag ska packa nu.
Tar med mig laptopen så vi hörs nog under veckan!

KRAM

Fredagstema; Sommardag&kväll

Fredagstemat denna vecka var sommardag/kväll, hade fullt upp i fredags så jag gör det helt enkelt lite i efterhand :) Har inte varit så mycket sommar i år än så tar lite bilder från tidigare somrar istället!
Här är jag på förra årets Göteborgskalas (vet att det heter kulturkalaset nuförtiden men för mig kommer det alltid vara Göteborgskalaset!)
Sommar för mig är besök hos Linn på Tjörn och såklart grillat!

Underbara Landvettersjön!




Sommarkväll i Visby.

Andra fredagstemabloggare; fritturhjärtat, strandmamman, Annika, Marianne, Desiree, Petra, Västmanländskan, Leopardia, Mia, Taina, Marskatten, Emma.

söndag, juni 21, 2009

Midsommar del 2

John försöker med "livrädd" blicken...



Nattinatt.









Midsommar del 1

Hej! Jag har haft en underbar midsommar, det hoppas jag att ni också haft! Det får bli två inlägg, först text och sen bilder. Jag och min kära vän Johanna ordnade midsommarmiddag/fest hemma hos mig. Vi har planerat detta i några veckor nu. I torsdags var vi och handlade en massa mat och förbredde även en del av lekarna och jag bakade tårtbotten. På fredagen spenderade vi en stor del av dagen med förbredelser. Vi hade förbrett en poängpromenad, sms-roulette och "speeddating". Lite stressigt blev det på slutet och de första gästerna fick hjälpa till men så kan det gå =) Några gäster var också rätt sena, fy på er! Men när de flesta kommit blev det speeddating och sedan middag. Middagen bestod av en buffé med färskpotatis, pasta sallad, olika korvar, skinka, rostbiff, fetaost, tzatsiki och gräddfil samt bröd och smör. Under middagen sjöngs det massa snapsvisor varav en som jag hade skrivit :) Efter middag blev det poängpromenad och senare efterrätt, en gräddtårta och en glasstårta. Innan efterrätten kom det lite extra gäster också. Sen var det sms-roulette och party för hela slanten. Det var dans på borden, rökning på balkongen, musik på hög volym och jättetrevligt! Blev verkligen jättelyckat och jag tror att alla hade kul! :) Ber om ursäkt om någon fick lite konstiga sms från mig!
Kvällen slutade med att både jag och Linn däckade i min pappas säng och några andra fick ta hand om disken haha. Dagen efter var det såklart lite bakfylla men inte så farligt ändå hehe. Mitt hem är ganska oskadat, lite blod på en matta, några krossade glas, stearin på en duk och en halvtrasig stol. Inget kalas utan kras!

Tack alla som kom och förgyllde kvällen! <3

Och här får ni snapsvisan som jag skrev om ni är nyfikna! Melodi; Främling
Isak vad döljer du för mig
Bakom din attityd
En svag nyans av godhet någonstans
Men ändå så hemlig

Matilda vi känner så för dig
Du ser oss och vill oss smaka
Du är en tiger
Låt oss få komma in i dig

Som roy har roger så har vi ju er
Om ni vill stanna här ikväll
Spriten jag ser den
Vill gärna ge den till er

Där i flaskan finns en galen värld
och vi vill upptäcka den här med er
Ta första supen och visa oss vägen ikväll
Vi känner att vi litar på er
Så blir vi aldrig mera ensamma ikväll!

Natten finns till för John och Jonas
Glöm att dom finns omkring er
Låt dom få komma
Låt dom få vara ifred ikväll

Som Mattias har sin energi
Så har Gisela sin häst
Spriten ser Antonia
Och vill gärna dricka den

Men hon är lättpåverkad tyvärr
Och alla vill hindra henne
Gisela tar första steget med Jojjo till tvångel ikväll
Vi känner att vi älskar er
Så ta nu supen och bli onyktra ikväll!

söndag, juni 14, 2009

One second it was perfect and now you're halfway out the door

Halloj! Snart är helgen slut, men det är lov så det är helg varje dag nu! :D

I fredags hade en kompis en avskesfest för hon ska åka till USA i ett år så den spenderade jag kvällen på. En kväll som började med att jag nästan missade bussen och sen dessutom glömde alkoholen hemma så min underbara pappa fick köra och lämna den till mig på stället där vi skulle byta buss. Sen tappade jag busskortet så jag missade bussen som vi skulle byta till så jag och Mattias fick gå till festen, uppförsbacke all the way men lite motion skadar väl aldrig...;)
Festen var trevlig med poängpromenad och god tårta och Sandras föräldrar och systrar höll tal. Sedan blev det lite alkohol och en del blev mer påverkad än andra. Själv lyckades man sabba en potentiell kärleksrealtion och bränna sig själv med en cigarett på överarmen, hur man nu lyckas med det är ju en annan femma. Sen skulle vi även köra ett litet "race", Johanna skulle rida på Jonas rygg när han sprang och jag på Johns, detta slutade med att Jonas ramlade och hans byxor gick sönder och knäet började blöda..... När vi skulle hem hann vi blev oroliga över att det inte skulle komma någon buss men det gjorde det! Dock blev det att vi fick sova hos Jonas då vi hade fått gå en bra bit annars eftersom vi tog fel buss.

Lördagen började med att jag blev väckt av mina kära vänner. Sen blev det frukost och sedan fick jag och Johanna skjuts av pappa hem. Spenderade dagen med att sitta framför datan och även göra klart dekorationerna på alla ramarna till badrummet, så nu ska bilderna framkallas! På lördag kväll bar det av till en hemmafest. Så mycket fest blev det väl inte direkt, mest chill med singstar och rockband. Jag var väl inte så pepp pga. bråk med den potentiella pojkvännen. Jag lyckades även missa ett tåg genom att stå på fel perrong men jag kom hem tillslut :)

Idag har jag hittills bara tagit det lugnt med laptopen i knäet i sängen. Tänkte väl kanske städa lite, har lite energi att bli av med och kan behöva rensa huvudet lite typ.

Snart är det midsommar, då blir det fest!

Hoppas ni haft en bra helg!

lördag, juni 13, 2009

Fredagstema; Halvårskoll

Här kommer fredagstemat en dag sent, Annika är det som valt. Halvårskoll är temat och man ska välja en bild för varje månad det senaste halvåret.

Januari; Denna månad kretsade ganska mycket kring att jag hade fyllt 18. Det firades både med familj, släkt och vänner. Mycket trevligt!

Februari; En del fest och utgångar, bjuder på en bild från en sportlovsfest.

Mars; Också en del fest, jag spårade en del...

April; En underbar vecka i Trysil!

Maj; Studenterna började! Här är en bild på älskade Linn, det var underbart att se henne springa ut!
Juni; Studenterna fortsatte, här är vackra Johanna!

fredag, juni 12, 2009

John 10/6-09

Johns student startade med en del trubbel för min/våran del, jag försov mig och sedan var varenda buss fullsatt. Tillslut fick vi skjuts av en kompis till Johns mamma. Missade hans utspring men fångade honom innan flaket. Sedan fick vi skjuts till hans mottagning, han bor ute i skogen typ haha. Där fick vi jättegod fika i väntan på John. Sedan kom John och det blev champagne. Och efter det mat, gott! Sedan blev det även tårta, mums! John fick fina presenter, bland annat en laptop. Jag fick en del kritik för att jag var trött och glupsk haha =) Det var i alla fall väldigt trevligt!


Johanna 3/6-09

Johnnas studentdag började för min del med att jag försov mig, hann dock! Tur! Åkte till hennes skola med Jonas&John, efter en del väntan sprang hon äntligen ut! Utspring är så speciella, extra speciellt när det är någon man känt så länge! Jag gick på dagis med Johanna! Känner även flera andra ur hennes klass så det var skojj att se dom också! Efter Johannas utspring letade vi en del efter hennes flak, som vi tillslut hittade och såg dom rulla iväg efter en stund! Sedan vidare till hennes mottagning, där jag lyckades äta kött, glömmer typ av vad som är kött jag behöver typ tatuera in Vegetarian på handen eller nått haha. Tårtan var grymt god! Det var allmänt trevligt helt enkelt! :) Johanna fick en fotobok av mig som jag fick mycket komplimanger för!







Thina 2/6-09

Thinas utspringning missade jag pga. nationellt prov. Lite trist. Speciellt med tanke på att eftersom min buss inte dök upp missade jag provet anyways. Hade lite trubbel med att hitta till mottagningen, men det löste sig. Väl där fick jag träffa Malin&Sarah vilket var jättekul! Det bjöds på god mat och Thina verkade glad! :D