fredag, oktober 24, 2008

It's a hard work work

Hallu! Dålig uppdatering från min sida för att jag varit sjuk :( Vaknade upp med ont i halsen i onsdags morse. Så både i onsdags och torsdags har jag mest sovit. Feber, ont i halsen, ont i kroppen...inget kul! Idag mår jag lite bättre, det har dock inte släppt i halsen för att övergå till rinnande näsa och det är jag lite förvånad över. Vet inte om det är förkylning eller influensa jag har, hoppas typ att det är influensa för då blir jag väl typ immun mot det resten av året eller?
Hoppas i alla fall att jag mår ännu bättre imånn och att det inte rinner för mycket från näsan då och att halsontet är borta. Ska ju på fest imånn! Den vill jag ju verkligen kunna gå på.
Har i alla fall orkat med att skicka in samhällsrapporten i tid men den hade nog blivit bättre om jag skrivit den som frisk hehe. Var i alla fall hos kuratorn igår och det gick bra. Har även fått nytt pencillin som funkar sådär, hoppas verkligen att det börjar hjälpa snart! Har i alla fall en rolig grej att berätta, på kören har vi börjat med att sjunga julsånger! Eller bara en so far men det är jätte mysigt :) Värsta stämningen!

Nu ska jag äta, tvätta, packa (ska sova en natt hos mamma) och sen duscha. Så vi sju drar jag till mamma och stannar där tills imånn kväll då det blir fest och sen tbx till pappa!
Imånn är tanken att jag ska slinga håret, spännande!

Ha en skön helg!

måndag, oktober 20, 2008

Trying to stay awake

Hej! Jag tog en tupplur på naturkunskapen så jag har faktiskt lyckats hålla mig vaken, so far!
Jag och Y har bokat platser på aerobicsen på onsdagen, skönt att komma igång med träningen igen! Även om jag hade träningsvärk i 4 dagar efter förra veckans gympass haha.
Idag insåg jag också att fast jag haft två veckor på mig har jag inte övat ett skit på cecilia lind låten, så det blir repeat på den ikväll och imånn hehe. Har inte gjort franska dialogen än men ska försöka göra den sen.

Såhär ser min kväll ut i alla fall -
19.00 - 2½ men
19.30 - Halv åtta hos mig
20.00 - Livet i Fagervik
21.00 - CSI/matakuten
21.55 - I ditt ansikte

Ha en skön kväll :)

Meningslös måndag

Hej! Vad jag inte tycker om måndagar, trött, trött, trött! Det enda positiva är att man blir övertrött vilket resulterar i att man flummar runt hehe. Idag har vi lyckats planera våran paketkalender, eller som jag säger "paletkalendern", hehe. I alla fall jag orkar inte göra något vettigt, fast jag verkligen måste det. Så nu roar jag mig med att konventera youtube låter så dem hamnar på min mp3 :) Jättebra grejj det där! Borde kanske planera lite i alla fall, men nu börjar min naturkunskaps lektion snart. Ska skriva en franska dialog så snart som möjligt så kanske orkar jag göra det sen, inte så svårt när man har boken liksom hehe. Ska försöka att inte somna, får ha det som mål i alla fall. Ta en varm dusch med tända ljus och plugga franska, planera, äta, kolla tv...så får min eftermiddag/kväll se ut, ska försöka med det i alla fall.
Puss på er!

Kalle kalle kalle på spången...

söndag, oktober 19, 2008

Trötter

Fy fan va trött jag varit i helgen, inte sovit så mycket på lääänge. Skulle pluggat men tiden sov jag bort. Sen har jag inte mått så bra heller så det synkade mig en del. Men igår var det i alla fall teater som gällde, mycket roligt :) Såg kuta&kör (tror jag den hette) och det var bra skådespelare och väldigt underhållande. Idag har det varit lite familjemiddag så jag bakade en chokladtårta som blev väldigt god, det var ett nytt recept jag testade. Sen åt vi oxfilé och potatisgratäng också så det var tipp topp. Jätte trevligt :) Sen har jag bara slappat och är skit trött nu. Kanske är helgens rödvinsintag som spökar haha.

Eftersom mitt pluggschema sprack så kommer denna veckan bli supertuff, men men that's life.
Är framförallt samhäll och naturkunskap som jag har mycket i nu. Men det löser sig.

Funderar allvarligt på att typ gå och lägga mig nu innan jag typ vaknar till liv. Frågan är om jag kan somna, men kan ju testa i alla fall.

Kram!

fredag, oktober 17, 2008

Fredagstema

Idag står Anna för fredags temmat som är - Om jag vore en kändis...



Så om jag skulle vara en kändis skulle jag helst vara känd för att ha engagerat mig i miljö&rättvisa. Kanske som politiker eller för att jag påverkat politiker. Eller för mina framgångs rika företag med miljötänk och fairtrade produkter. Att bli känd som sångerska (med samhälls engagemang) vore heller inte fel för en sång fågel som jag.

När jag väl var känd skulle jag -

  • Gå på premiärer i vackra kläningar...

  • Gå på lyxrestauranger och njuta av utsökt mat...

  • Göra min röst hörd om saker jag bryr mig om!

  • Köpa mig ett underbart hus!

  • Njuta av spa vistelser...

  • Resa till de mesta fantastiska platser - ur olika perspektiv.

  • Köpa mig ett fint diamant smycke!

  • Ge presenter till mina nära&kära och skänka pengar till välgörenhet!

Plugg, plugg, plugg

Hej! Dagen har bestått av svenska prov som jag tror gick bra, ph-samtal som var ovanligt givande och lunch och lite plugg i skolan. Sen hem och plugga typ hehe. Har pluggat matte och svenska samt letat recept till söndagens familjemiddag. Jag står som vanligt för efterrätten, har dock inte hittat nått klockrent än men det löser sig nog. Nu ska jag göra mig redo för sängen och plugga lite matte, inte räkna men sammanfatta lite grejjer. Har lite kvar att räkna men förhoppningsvis hinner jag det imånn. Ska till min kurator på morgonen och sen är jag i skolan antingen vid kvart över tio eller vid halv elva beroende på vilken buss jag hinner. På bussen + fram till kvart över elva ska jag förbreda mig inför den muntliga stegredovisningen i franska.
Sen blir det nog lunch och sen matteplugg fram till två. Har lovat en kompis som går media och ställa upp som modell imånn, får se om det blir av. Hon ville typ att jag skulle ha lite moderiktiga kläder men det har ju inte jag haha, men får väl ta jeans istället för baggy linne byxor och kanske mascara hehe. Räknar i alla fall med att ha minst 1 timme till matte efter lunch och hoppas att det räcker! Hoppas på G på matteprovt, VG vore toppen men känns inte så jätte säkert att jag får. Efter skolan imånn vägrar jag plugga (förutom att läsa blackout då). Ska däremot tvätta och städa tänkte jag. Sen bara slapp kväll med tv och sånt. Sen lördag plugg + teater!

Nej nu är det verkligen dags att avsluta, sov sött!

onsdag, oktober 15, 2008

Gelé

Hej! Idag kan jag berätta att jag och Y har lyckats skaffa biljetter till premiären av nya Bond filmen! Vi ska gå vid midnatt samma dag som vi kommer hem från köpenhamn haha. Fick kassa platser för biljetterna gick åt som smör i solsken typ. Men roligt ändå! Få se filmen innan de flesta andra, mysa på bio mitt i natta och vara där när bara denna filmen visas, lär ju vara go stämning!

Sen kan jag även meddela att höstens första gymbesök är avklarat. Mina ben är som gelé och jag är orolig över att ha fått en bristning eller något i det ena låret, men men det ger väl sig. Men det var sååå skööönt att träna igen! Fick verkligen energi av det och det var skönt att svettas och umgås med F. Sen bastade vi också, så sköööönt. Kommer nog inte vara så skönt imånn bara hehe.

Imånn har jag svenska prov så jag måste gå och plugga till det nu. Ska åka till skolan strax innan elva så jag hinner äta lunch innan mitt ph-samtal. Ska försöka gå upp tidigt, typ vid åtta så jag hinner plugga innan jag åker! Sen har jag 2½ timme på mig efter ph samtalet så det är nog hyfsat lugnt =)

Sen imånn efter skolan blir det en hel del matte inför provet som är på fredag. Och sen blir det massa franska också för jag har stegredovisning på fredag och den är muntlig! Nervöst!

På lördag är det plugga samhälle som gäller. Måste verkligen komma igång och börja skriva. Ska verkligen försöka gå på en massa samhälls ws nästa vecka! Sen har jag naturkunskaps prov också nästa vecka så den måste jag också plugga till. Hoppas vi inte får en massa franska eller något annat ämne för jag pallar inte det nästa vecka! Jag vill ha JULLOV NU! För höstlovet måste jag antagligen plugga lite på, känns det som nu i alla fall. Ska nämligen läsa en bok i engelskan och sen kommer vi ha samhälls grejjer. Men kommer ju ha rätt fullt upp, köpenhamn måndag - torsdag, bond torsdag kväll och sen födelsedagsfirande hos L fre-lör. Så hinner väl inte plugga direkt.

Ska på teater också på lördag, wii! Sedan är det familjemiddag på söndag :)

Nu ska jag förflytta mig och börja med svenskan!

Kram!

tisdag, oktober 14, 2008

Can I have this kiss forever

Kan vi inte frysa tiden nu, låt det inte bli kallare, låt träden få fortsätta vara röda/gula/orangea, låt solen lysa och värma. Gå runt i fina kappor och söta mössor utan att frysa överdrivet mycket. Mysa på insidan när regnet smattrar på rutan. Jag vill inte ha kala träd, gråa dagar och kalla dagar.

Snacka om att vrida dygnet

Hej, i natt sov jag inte mycket så idag har jag varit helt slut, har liksom tyckt att det varit jobbigt att sitta och läsa, då är man trött! En bra grej var att det var god mat i skolan idag, jättegott faktiskt. Kycklingfilé med god sås och typ stekt potatis, mer sånt tack! Mot eftermiddagen till så fick jag huvudvärk, inte förvånande. Hade ett bra möte med kuratorn, hon är så bra. Hon håller på och fixa läkare till mig också! Jippie! Ska dit igen på fredag :) Sen var det att åka hem som gällde. Ställde in klocka och tv timer så att jag skulle kunna sova en stund men tror ni att jag somnade? Nej! Så jag gjorde om samma procedur och då somnade jag men då hade jag väl gjort fel när jag ställde in tvn eller nått för den gick aldrig på, jag tror klockan ringde men jag stängde väl bara av den. Så nu har jag sovit större delen av kvällen typ, smart, verkligen jätte smart.
Tror ni att jag kan sova nu? Nej!

Börjar kvart över elva imånn så det är väl tur i alla fall. Har två lektioner imånn, franska och basgrupp. Har franska läxa som jag inte orkar göra nu, är inte trött men inte direkt fylld av energi heller ska nog lägga mig och läsa strax. Franska läxan får jag väl panik göra imånn.
Eller jag borde nog gå och kolla vad vi hade, kanske var jätte mycket och då kan det ju bli lite problematiskt om jag inte gör något nu. Funderar även på att gå in och kolla på livet i fagervik på webtv hehe.

Denna veckan blir det rätt mycket plugg, men till helgen har jag i alla fall en familjemiddag inplanerad på söndagen :)

Natti!

lördag, oktober 11, 2008

That's life

Hej, igår kväll bestod av att baka kladdkaka, ta en dusch, packa, boka yoga pass och sedan åka till mamma. Väl här blev det köttfärslimpa till middag, gott. Sedan slappande framför tvn och youtube. Jag och brorsan sjöng med till singing bee och skrattade år roliga klipp på youtube.
Åt även av den goda, populära kladdkakan. På natten låg jag och brorsan i hans säng och kollade på en ganska bra film, typ en tjej som blev kidnappad fast inte riktigt haha, svårt att förklara.
Sen somnade jag sött. Imorse vaknade jag för att jag var så hungrig, kunde inte somna om så var uppe redan tio hehe. Åt frukost och slappade framför tvn. Sen gjorde jag i ordning mig lite och började läsa Blackout av Johanne Hildebrandt som jag ska läsa som lite reserach inför ett skolarbete, den verkar bra. Sedan kom även två galna hundar hit och hälsade på mig genom att hoppa upp på mig och pussa på mig hehe, de är så söta! Nu har jag nyss ätit lite mellanmål och ska väl strax återgå till boken. Ikväll blir det att dra till storebror för middag och film. Han kommer och hämtar mig vid fem och sen ska vi laga maten ihop.

Hoppas ni får en bra dag!

fredag, oktober 10, 2008

Dunzo

Hej, mår verkligen inget bra. Mitt liv blir bara värre och värre, det suger. Jag orkar inte.
Igår var urkass för min kurator ställde in vår tid och sen fick jag reda på massa jobbiga grejjer så kvällen var katastorfal. Idag har jag mest sovit, fällt några tårar och pluggat.
Jag är så trött på människor som gör slut, kämpa lite för kärleken för i helvete. Jag är så trött på att alltid drabbas för att människor gör slut. I princip allt som varit bra i mitt liv har jag förlorat, alla som stått mej nära har försvunnit. När är det min tur att få behålla det som är bra i mitt liv.
Har sån jävla lust att bara ta ut pengar från konton, köpa mig en flygbiljett och skita i att ta ledigt ifrån skolan och bara dra. Hejdå Sverige, Hej USA!

onsdag, oktober 08, 2008

The Hills

Nu ska jag belöna mig själv med The Hills för jag har varit så duktigt, inte konstigt att jag somnade förut om man tänker på det. Detta har jag gjort idag;
  • Pluggat historia och gjort läxförhöret.
  • Blivit klar med engelska uppgiften samt övat engelsk grammatik.
  • Förbrett mig för utvecklingsamtalet och haft det.
  • Jobbat med naturkunskapen.
  • Jobbat lite med samhällskunskapen.
  • Sorterat upp alla mappar med word dokument på laptopen.
  • Övningskört.
  • Varit på bibblan och bokia.
  • Skrivit ett långt blogg inlägg.....

+ lite annat, lektioner och sånt!

We all just wanna be big rock stars

Hallu! Jag insåg nyss att jag e ledig imånn, hur gött som helst. Behöver verkligen det känner jag. Få sitta i fred och plugga samt ta det lugnt på morgonen för morgonarna har varit stressiga de senaste dagarna samt att jag varit jätte trött på dem också. Ska till kuratorn imånn och det ska bli så skönt, det är det som håller mig uppe just nu.

Idag har jag haft utvecklingsamtal och det gick väl bra. Vi diskuterade schemat en del, kommer kanske bli ytterligare förändringar och till våren kanske de blir stora förändringar. Hoppas det blir bra tillslut i alla fall!

Sen hade jag läxförhör i historia, tror de gick bra :) Har faktiskt varit väldigt effektiv i skolan idag och är klar med engelskan och har jobbat med historia och sen naturkunskap och sedan lite samhälle.

Har även övningskört idag, de gick sådär. Var ganska mycket trafik och hamnade i lite trixiga situationer, men det gick rätt bra ändå. Sen skulle vi öva start i backe men det var några skumma typer där så jag blev skitskrajj så vi hann inte öva så mycket. Misstänker att dem höll på med droger, dem stirrade, såg konstiga ut och den ena liksom strök runt bilen och jag körde ju nästan på honom liksom.

Sen åkte vi till bibblan och lånade balkan böcker, 1 skönlitterär och ett gäng fackböcker.
Köpte en skönlitterär också, Blackout av Johanne Hildebrandt. Ska läsa de två skönlitterära de kommande dagarna så att jag får en övergripande blick och förståelse för kriget. Blir lättare att sätta sig in fakta om man har en bild av situationen. Så hoppas dem är bra, men det tror jag :)

Under kvällen har jag typ sovit haha, ne men sov nog 2 timmar typ. Sen snackade jag med bror min och vi bestämde att vi ska ses lördag kväll, laga mat och se på film och sånt :) Sen blev det självklart Efterlyst hihi.

Förresten, vill ni att jag ska skriva om Sardinien? Det är ju ett tag sen jag var där men har ju lovat att skriva om det. Men orkar inte skriva om ingen vill läsa hehe :)

Kram!

måndag, oktober 06, 2008

Trött och less

Fyfan säger jag bara, är så trött. Det är så mycket i skolan nu. Får typ panik. Måste göra franska läxan strax, minns inte riktigt vad vi hade säkert text + ord + uppgifter hoppas det inte är allt för mycket bara. Sen har jag svenska prov imånn men jag vet ändå inte riktigt vad jag ska plugga på till det så jag skiter nog i att plugga inför det. Sen kör som jag måste öva in text och låt till, ska sjunga Cecilia Lind tänkte jag. Vi var tvugna att ta en Cornelis låt nämligen.
Resten av veckan har jag engelska uppsats, naturkunskaps uppsats som jag behöver läsa massa sidor i boken för att förbreda mig inför, glosor i engelska, troligen en till franska läxa tills fredag, matte att ta igen, samhällskunskap som jag verkligen måste börja med och förhör i historia.
Hoppas jag inte glömt nått haha.

Förresten yogan igår var trevlig, kändes bra. Ska försöka gå så mycket som möjligt på det :)

Stressade jätte mycket med fotohäftena men hann klart, wihoo! Tyckte dem blev bra också, bara nått stavfel typ.

Nej, franska var det. Kram!

söndag, oktober 05, 2008

En regning söndag

Hej! Nu har det varit lite bloggtorka här i veckan, har dock ingen bra förklaring till det.
I måndags fikade jag i alla fall med gigs och det var trevligt och mysigt, borde vi göra oftare!
När vi åkte hem var det mörkt ute så man märkte verkligen att hösten är här nu.
I tisdags mådde jag dåligt så ingen skola för mig, på eftermiddagen orkade jag i alla fall med kören och sen lite övningskörning på det. I onsdags hände det nog inte så mycket mer än skola typ. I torsdags var det elevrådsmöte, lektion, ph-samtal, lektion och sen läkarbesök utan några positiva besked :( I fredags mådde jag dåligt på morgonen, var sedan hos kuratorn och åkte sen till skolan för franska. På kvällen tog jag det lugnt, åt gott och kollade på tv, skööönt.

Igår spenderades dagen med att plugga, slappa, duscha och sen åka till farfar för att fira hans födelsedag med släkt. Det var trevligt och det bjöds på varma mackor och äpplekaka. Så där spenderades hela kvällen innan det var dags att åka hem och nana. Fast jag gick och la mig lite sent fastnade i att pilla med min fotobok/häfte som jag ska beställa idag.

Idag började dagen perfekt typ, tända ljus, regn utanför, god frukost och svensson/svensson. Inte mycket som slår det. Sen slappade jag lite och pillade med fotohäftet. Sen var det dags för shopping, blev en kappa (mörklila jättesnygg), en ljuslila mössa och ett par trosor. Tydligen inne med syntet trosor, helt idiotiskt ju vadå svamp? Känns inte som en kvinna kommit på det modet. Och sen var i helvete får man tag på långkalsonger? Funderar på att köpa strumpbyxor och klippa av grejjer för fötterna.

Sen har jag käkat thaimat och nu väntar jag på att bilderna ska bli inladdade så att jag kan fortsätta med häftet. Men det går jättesegt, den får väl stå och arbete medans jag är på yogan.
Ikväll blir det nog ensam mamma söker och agenda, en vanlig söndagskväll med andra ord.

Hoppas ni haft en skön helg!