måndag, september 29, 2008

It's raining men, hallelujah

Hallå! Lyckades ta mig till skolan idag woohoo, hehe. Nu har jag gjort svenskaprovet, eller ja ena delen i alla fall. Tyckte det gick bra :) Nu har jag massa håltimma eftersom det är EU-debatter och jag gjorde min i förra veckan. Sen är det lunch, hoppas det är något gott. Efter det så har vi naturkunskap fast det är inte förens halv två, tror vi ska börja med något grupparbete som inte verkar så skojj, men det kanske det blir vem vet. Har sovit dåligt i natt, vaknade flera gånger, var väl orolig att jag inte skulle vakna i tid eller nått. Sen efter jag vart uppe första gången hade jag jätte svårt att somna om men tillslut gjorde jag det, så jag gick upp lite för sent också. Men men. Ska ju fika med gigs idag så lär hålla mig vaken i alla fall hehe :) Sen gäller det att hålla sig vaken när man kommit hem också... Får verkligen försöka, får ta en dusch och somna tidigt!
För i övrigt är det regningt ute, mysigt så länge man inte ska ut i det.

Kram på er!

söndag, september 28, 2008

We don't celebrate sundays anymore

Hallu! Idag har jag faktiskt fått en hel del gjort :)
  • Övningskört, både rondeller och liknande och en massa landsvägskörning.
  • Köpt glasmosaik och alla tillbehör för att fixa till en platta i badrummet. Samt tvålkopp och liknande och handdukshängare.
  • Tvättat.
  • Pluggat svenska (ska fortsätta strax).
  • Fixat lite i badrummet.
  • Skrivit en bokrecension till Bokstollarna.

Nu ska jag återgå till svenskan och försöka hinna bli så gott som klar med den innan agenda. Sen blir det te och kanske någon smörgås till agenda och efter det ska jag försöka sova! Får gå upp tidigt imånn för att öka chanserna att jag kan ta mig till skolan. Sen får vi hoppas att skoldagen går bra och att jag orkar fika med gigs också.

Kram på er!

Söndag med brum brum

Hallu! Nu har dagen startat med en rejäl frukost, gott. Snart ska jag fixa mig lite och sen är det dags för övningskörning, ska köra landsväg hoppas jag, eller ja det är ju jag som bestämmer hehe. Sen kanske det blir lite koll på badrumsgrejjer, behöver krokar, duschdraperi, kakel och lite annat som jag inte minns för tillfället.

Ha en fin söndag!

Lördag med onyttigheter

Hallå! Idag tog jag en rejäl sovmorgon, sen har jag mest slappat. Men har varit lite duktig och pluggat svenska. Sen drog jag och E för att hyra film, pappa blev galen av att vänta haha.
Sen åkte vi till ICA och köpte onyttigheter. Jag köpte 2 bullar och en kex choklad.
Sen åkte vi hem till E och åt äpple paj samt det vi köpt (jag orkade dock inte äta upp min kex choklad) och kollade på filmen "gifta på låtsas". Den var faktiskt väldigt bra, mysig och rolig, bra skådespelare. Men lite sorgligt slut. Sen satt vi bara och pratade och hade det trevligt :)

Nu borde jag väl nana, imånn får jag gå upp hyfsat tidigt har ju frukost dag med pappa :)
Sen behöver jag plugga svenska, övningsköra och typ åka till hornbach och liknande för att kolla på grejjer till badrummet. Det projektet behöver bli klart!

Kram på er!

fredag, september 26, 2008

Fredag med smärta och god mat

Hej! Lyckades tyvärr inte ta mig till skolan idag, trots att jag gick upp 6 för att ha gott om tid!
Missade väl inte så jätte mycket hoppas jag. Min mattelärare hade tydligen skämtat om mig, typ hon kanske sover hemma idag (halvsov förra lektionen). Har väl inte gjort så jätte mycket vettigt idag men har röjt lite i rummet i alla fall. Och lagat tacos! Blev tacos och diverse lekprogram och sånt på tvn denna fredagskväll. Två glas vin, mörk choklad och marängsvisch slank ner också. Åh vad jag älskar att vara så gammal att det är ok att dricka vin på fredagskvällar, nästan 18 nu ju, scary! Men det är gott och avslappnande, haha alkoholist varning. Nejdå, ett glas rödvin om dagen ska ju tydligen vara bra för hjärtat eller nått!
Sen hann jag med typ en timmas telefonsnack med Y också, trevligt =)
Nu tänkte jag faktiskt uppdatera Bokstollarna. På tiden det!

I helgen ska jag försöka plugga matte&svenska, ta det lugnt, ha myskväll med Ellie, ha söndagsfrukost med pappa och kanske övningsköra och ev. besöka hornbach eller liknande.

Natti Natti!

torsdag, september 25, 2008

Snart helg!

Hej! Vilket väder det var idag, varmt och soligt, gud så skönt! Mer sånt tack! Hoppas på fint väder imånn, slutar tidigt så då kanske jag hinner med promenad, kanske tar en sväng till gymmet också. Har i alla fall varit hos kuratorn, tyckte hon verkade väldigt bra, känns jätte bra verkligen. Ska dit nästa vecka igen! Annars har jag inte gjort så mycket vettigt, men ska strax stoppa in lite tvätt och sedan ta en dusch och sen göra klart franska läxan som jag precis påbörjade. Sent ute...haha.

Imånn är det fredag, wihoo! Förhoppningsvis kan jag ta mig till skolan och ta mig igenom mina 2 lektioner hyfsat smärtfritt, men det vet man ju aldrig kan bara hoppas. Slutar kvart i elva så är förhopppningsvis hemma halv tolv. Sen blir det en slapp, skön kväll tror jag. Sen på lördag kväll ska jag mysa med Ellie =)

Natti natti på er!

onsdag, september 24, 2008

Trött på att vänta

Hej, tog mig till skolan idag. Var dock en jävla pärs och sen bröt jag typ ihop när jag väl var där men men, klarade av EU-debatten ganska bra i alla fall tror jag! Fick vara för vilket inte var vad jag önskade men den andra gruppen var rätt dåligt pålästa haha, dock lite svårt att få en syl i vädret ibland i min grupp haha men tror jag fick med många av mina argument ändå!
Sen var det två historia lektioner i rad och dem var var helt ok.

Imorse var jag i alla fall på vårdcentralen och tog sista sprutan mot livmoderhalscancer. Fick en supersnäll sköterska som sprutade in det väldigt lugnt så det inte gjorde så ont. Sen blev det att lämna prov, hoppas dem hittar vilken bakteristam det är. Suger dock att vänta, får jag inte svar tills på fredag får det nog bli akuten som det känns nu.

Imånn blir det ingen skola för min del, pallar inte det, dessutom skulle jag bara hinna vara där en lektion för jag ska till en kurator på eftermiddagen, ska bli så sköönt.

Får försöka plugga lite hemma imånn. Nu ska jag kolla lite tv innan jag försöker somna.

Kram

tisdag, september 23, 2008

Citat från kvällens EU diskussion med pappa

"Man skaffar sig gemensamma fiender, leve freden!" (Om hur EU bygger murar mot andra länder för att behålla fred i Europa).

Aj,aj,aj,aj,aj

Helvete, fan, jävla skit. Igår var min pencillin kur slut, idag kom smärtorna tbx. Jag orkar inte, snart blir jag väl inlagd på sjukhus, men det kanske vore bra för då kanske man kan få ett riktigt pencillin som funkar. Det räcker med de dagliga smärtor jag redan har varje dag jag behöver inte mer. Jag orkar inte mer. Varje dag blir ett pusslande att försöka få allt och gå ihop men det går inte ihop längre. 3-4 dagar skulle jag vänta med att lämna in nytt prov, det är fan en evighet.
Idag ska jag försöka ta mig till kören, men någon övingskörning efter det lär inte vara möjligt.
Imånn är det en ganska kort dag i skolan så den ska jag väl överleva. Sen på torsdag så blir det en kort dag med men då ska jag vidare sen, men det löser sig får vi hoppas. Sen fredag vet jag inte alls hur det blir.

Om det här är livet vill jag inte längre vara med

Over and out

söndag, september 21, 2008

En helg i slutet av september

Hej! Tänkte bara berätta lite kort om min helg innan jag kryper ner i sängen. Igår tog jag alltså en lång sovmorgon och sedan slappade jag och duschade och fixade mig. Sen bar det in till stan för kräftskiva. Var både nya och gamla ansikten och när alla hade kommit gjorde vi en rolig mingellek. Vi blev uppdelade i lag och fick typ bingobricker med 9 rutor. Varje ruta innehöll en uppgift som vi skulle lösa, och tre i rad gav bingo. Uppgifterna var typ t.ex. hitta på en maträtt som innehåller en var av era favorit ingredienser, hitta något ni alla gjort i somras, kom på ett yrke som passar bra för en person som har en egenskap var av de egenskaper ni har, kom på en film ni alla sätt m.m. Sen skulle man komma på ett gruppnamn också. Våran grupp hette bingo gruppen från början, vi fick bingo först nämligen. Men sen löste vi alla uppgifter och då hette vi typ total trippelbingo gruppen eller något sånt istället. Det var roligt i alla fall :)
Sen var det dags för middag, vi som inte åt kräftor fick paj, sojasticks och massa gott bröd :)
Till efterrätt blev det en super god, riktigt kladdig kladdkaka med grädde, mums!
Det var i alla fall en lyckad kväll med god mat, mycket prat och skratt! Ett år kvar tills nästa gång, hehe :) (Kan man ju hoppas i alla fall, målet är väl lite att det ska bli en tradition).

Söndagen började men en härlig frukost, en ny tradition :) Pappa hade fixat kokta ägg, yoghurt, rost mackor, baugetter och kaffe. Jätte skönt att äta en stadig frukost i lugn och ro. Sen har jag pluggat en massa. Samhälle, svenska och matte. Är i princip klar med instuderingsfrågorna till svenskan och det är väldigt, väldigt skönt.

Kvällen har varit lugnt med lite tv tittande och så.

Imånn är det upp tidigt, usch och fy. Och samhällsprov i skolan, får hoppas det går bra.

Vi hörs! :)

Skolan är onödig

Jag vill inte läsa matte b, det måste vara typ den mest onödiga kursen. Det vi lärt oss hittills är saker som jag är väldigt säker på att jag aldrig kommer använda och om några år inte komma ihåg. Eller vem försöker jag lura, inte om några år, jag kommer inte komma ihåg det typ en månad efter kursen är slut hehe. Motivationen blir liksom noll när man känner att man inte kommer ha nån nytta med det. Det ända är att man får någon/några bokstaver på ett papper, och matte b är bara 50 poäng så då känns det ännu onödigare. Har i alla fall som mål att aldrig räkna matte hemma, bara i skolan. Det borde gå med min skolas antal håltimmar och tempot i matten som ska vara rätt lugnt förhoppningsvis. Matteboken ska vara i skåpet, bara hemma när jag behöver hjälp helt enkelt. Ska verkligen göra allt jag kan för att det ska bli så :) Min ph tycker att jag egentligen ska göra allt i skolan så jag får min fritid men det kommer jag inte hinna. Men vissa ämnen kan jag tänka mig att göra hemma liksom. Sen är jag rätt arg på hela samhällsprogramssystemet, dem kan lika gärna döpa om det till typ "programmet för dem som inte vet vad de ska bli men vill ha högskolebehörighet". Jag valde samhällsprogrammet för att jag älskar språk, politik, att skriva osv. Jag vill ha vilda diskussioner, lära mig av andras åsikter osv. Det har inte varit mycket av det inte. Och då går jag ändå sam/sam. Tycker man ska skapa ett riktigt samhällsprogram där man läser geografi b, samhälle c, psykologi b osv. Och sen tycker jag att man ska ta bort matte b från vissa högskoleutbildningar, man borde inte behöva kunna andragradsekvationer för att bli psykolog.

Egentligen är det ju en massa gubbar (och någon kvinna) som sitter och bestämmer vad vi ska slösa bort våran ungdom på.....*suck*. Ska inte hylla usa för mycket men dem har faktiskt lite större valfrihet där eftersom dem inte tar ett helt program så som vi gör utan de får kombinera mer fritt.

Men men, lösningen på ångesten denna gången är alltså att inte ha något orimligt betygsmål i matte och bara plugga matte i skolan. Och sen får man ju göra det bästa av de samhälls ämnen man faktiskt läser.

Har insett att livet är så mycket mer än plugg, det finns mycket mycket viktigare saker. Jag ångrar all den tid jag la ner på skolan när jag gick på högstadiet, hade ju kommit in på mitt gymnasium med ganska mycket lägre betyg. Och med de betyg jag hade kunde jag ju komma in typ överallt, men vilken nytta hade jag av det när jag inte ville gå på dem skolorna och aldrig hade velat det?

Over and out

lördag, september 20, 2008

Lördag med sovmorgon och kräftskiva

Hej! Idag gick jag verkligen inte upp tidigt, var nog senaste på länge faktiskt. Somnade väl vid halv 2 igår och gick upp typ samma tid idag hehe. Fast var ju vaken en del i mellan och kollade lite på tv och sånt. Sen blev det rost mackor och pannkakor till frukost, gott :)
Nu ska jag väl snart leta fram nått att ha på mig ikväll och sen hoppa in i duschen. Måste nämligen åka fem för vi ska ta bussen för pappa vill inte behöva avstå från spriten hehe.
Tänker inte klä upp mig så värst mycket direkt, är inte riktigt den typen av människor/fest liksom. Sen så vill man ju ha bekväma byxor när man ska sitta och äta massa gott :)
Blir nog gröna linnebyxorna och någon snygg topp :)

Nu har jag inte så mycket mer att berätta, så ha det så bra tills vi hörs igen!

fredag, september 19, 2008

Panncakes

Äntligen fredag! Super skönt :) Har mejlat in franskan så inget mer plugg idag, göttans! Idag försökte jag sova på matte lektionen men min lärare började skaka bordet så det gick inte så bra.
Sen hade M lånat en kamera av skolan som jag passade på att leka med hehe :) Jag och E har också invigt våran nya fredagstradition med att köpa kanelis i cafét. Sen var det skolfoton, först klassfoto och sen enskilt och sen hade jag elevrådsfoto. Hoppas jag blev bra på alla, men främst på gruppbilderna dem får man ju leva med mer liksom. Fick sitta på gruppbilderna, första gången på flera år då dem kört att de långa fått sitta, hatar att sitta. Men men, that's life!
Sen har jag varit hemma och ätit rostade mackor, gjort klart franskan och kollat tv. Ikväll är det pannkakor med sylt&grädde som gäller, mums mums! Hade en tanke att träna idag men jag orkar inte, har blivit en riktig latmask hehe. Ska försöka träna nästa vecka, vet inte när men det ger väl sig hehe. Imånn ska jag försöka övningsköra och kanske baka bröd, och sen är det kräftskiva på kvällen.

Hoppas ni får en skön kväll :) Kram!

torsdag, september 18, 2008

Snart, snart helg!

Åh vad jag önskade att det var fredag idag när jag åkte hem från skolan, trött och hungrig.
Kom hem och käkade tacopaj och sen har jag slappat och duschat. Nu är det strax dags att smörja in mig, leta kläder till morgondagens skolfoto och sedan mysa med te och lite kvällsmat framför antingen lyxfällan eller nyheterna, får se hur jag gör. Sen ska jag faktiskt försöka somna tidigt, har haft svårt att somna de senaste kvällarna, har väl vridit dygnet med sovmorgon och så. Imånn måste jag ta bussen kvart i åtta, usch usch usch. Får väl gå upp sex, fyfan.
Men sen är det helg wihooo!

Kram på er!

onsdag, september 17, 2008

Helgen närmar sig

Hallu! Nu närmar sig helgen typ, skönt! Igår var jag i alla fall i skolan, fast pga. västtrafik missade jag matrådet, bussen kom inte! Blir så arg på dem, samhället är ju liksom beroende av att dem sköter sig! Men hade i alla fall franska, vi ska köra varannan lektion nu och se hur det funkar. För nu läser vi med steg 1 och det går ju inte liksom. Sen åt jag lunch och åkte hem och somnade haha. Fick i alla fall gjort rätt mycket naturkunskap på kvällen så det var bra.
Idag har jag haft 2 lektioner, började sent som vanligt. På samhällskunskapen skulle vi arbete fritt typ så jag gjorde naturkunskap och sen på historian hade vi en halvtråkig föreläsning. Sen drog jag och Y till friskis och köpte klippkort så nu är det fixat. Sen åkte jag hem och åt hehe.
Sen somnade jag och sov ett tag, hade huvudvärk nämligen. Sen har jag pluggat naturkunskap som jag typ är klar med nu, ska dock sitta och plugga på det imånn innan provet också. Sen har jag kollat efterlyst också, bra att tv programmen börjar komma igång efter sommaren.
Imånn är det engelska redovisning vi ska göra typ som en nyhetssändning och sen lunch och oh-samtal och sen dags för nk-prov! Nervöst...sen är det svenska och historia, blir väl några halvtråkiga föreläsningar hehe. Sen hem och slappa och plugga lite franska :)
Ska mejla in franska uppgift på fredag men har massa håltimma i skolan då så jag kan utnyttja den rätt mycket. Har nämligen skolfoto mellan typ 1 och 2. Har först med klassen och sen med elevrådet. Men sen har jag ingen franska så det blir gött, kommer väl hem 3 typ :) Istället för typ mellan 4 och 5. På fredag vill jag nog bara ta det lugnt på kvällen. På lördag är det kräftskiva på kvällen får så vad jag hittar på under dagen, kanske pluggar lite eller åker och handlar grejjer till badrummet. På söndag ska i alla fall dagen börjas med en rejäl frukost, min och pappas nya tradition. Sen är det plugg som gäller. Matte, svenska, samhälle är väl det som ska pluggas om jag inte minns fel.

Nu är det dags att öva lite engelska och sen borsta bissarna och nana, får gå upp vid 9 imånn.

Kram!

måndag, september 15, 2008

Sjuk och USA

Hej är hemma från skolan idag, fortfarande sjuk. Jävligt frusen också, usch. Men men, har väl inte gjort så mycket idag, mest vilat för jag haft ont och så. Men snackade i alla fall med Patricia i typ 1½ timme eller så, trevligt :) Ashley har förlorat sitt jobb så det var inte så kul, men annars var det väl bra med alla :) Vi diskuterade i alla fall nästa sommar och jag kanske får åka till Seattle med dem, jippie! Vet inte hur allt med datum osv. kommer bli men det löser sig nog.
Sen pratade vi college och P tror inte jag kommer behöva en bil om jag bor på campus eftersom jag kommer vara nära dem och alla i skolan kommer ha bil, så det känns skönt. Nu är jag hungrig så det är väl dags att äta nån middag typ. Måste leta reda på om vi har nån franska läxa för jag kommer inte ihåg. Imånn ska jag i alla fall försöka gå på matrådet och sen franskan och sen typ kanske äta i skolan och skriva av anteckningar osv. och sen åka hem, då missar jag bara basgruppen så det blir nog bra. På onsdag har jag ju bara två lektioner så det kommer nog gå bra. Sen vet jag inte hur jag ska lösa torsdag och fredag men förhoppningsvis har penicillinet börjat verka mer då. På lördag är det kräftskiva det ska bli skojj :)

Kram på er

söndag, september 14, 2008

15år

Hellu! Idag är det min lillebrors 15års kalas för släkt och sånt. Jag och owe bakade tårtbottnar igår, vet dock inte hur lyckade dem blev men det är upp till bevis haha. Hoppas det blev okej.
Annars spenderades kvällen igår mest framför tvn. Såg svensson svensson och lite olika filmer hehe. Sen halv sov jag i brorsans säng innan jag somnade i min säng framåt tre. Jag och brorsan såg ett jäkligt sjukt program, senseless hette det, går på mtv. En tjej skulle välja en kille att gå på dejt med genom att typ träffa olika killar i mörka rum, där dem fick massera henne och annat skojj haha. Hon fick även se urinprov hahaha. Två killar var typ standard, dem var alltid med en med massa piercings och en nudist haha. Sen var det två som var där för hämnd (den kille hon valde vann pengar) och två som var intresserade av henne. Vi bara låg och asgarva, sjukt program verkligen.

Idag mår jag inte så bra, eller är bättre nu men förut va det fan riktigt jobbigt. Om detta pencillinet inte funkar vet jag fan int vad jag gör, gah. Orkar fan inte mer. Och så är det så jobbigt för man tänker liksom hur fan ska jag klara skolan osv. Vet inte om jag kan gå heldagar i skolan än heller. Sen tänker man ju liksom på köpenhamn, visst det är 1½ månad kvar men det skulle ju vara så typiskt min otur om ja inte var frisk tills dess och inte kunde följa med. Och då får jag inte tbx pengarna för tågbiljetten heller. Och sen vill jag ju så gärna åka, men men man får tänka positivt. Den dagen den sorgen. Jag får väl åka med och sitta på hotellet och läsa böcker haha.

Nej nu måste jag duscha och fixa mig inför lillebrors kalas. Kraaam!

lördag, september 13, 2008

Leann Rimes

Hitta denna gamla, roliga listan! Så nu gör jag den :) Man ska alltså svara med ett namn på en låt från en artist.

The artist: Leann Rimes
Are you male or female? When this women loves a man
Describe yourself: Insensitive
How do some people feel about you: You light up my life
How do you feel about yourself? I got it bad
Describe your ex girlfriend/boyfriend: Crazy
Describe where you want to be: The safest place
Describe what you want to be: Pretty things
Describe what you want: Commitment
Describe how you live: Nothing wrong
Describe how you love: Together, forever, always

Do it!

Sanningen

Kände för att göra någon lista/utmaning, så såg jag att maria gjort 7 sanningar om sig själv utmaningen så jag gör den med :)

7 sanningar om mig själv -
  1. Jag har en "obotlig" sjukdom, fast den ska gå över av sig själv, kanske.
  2. Ibland längtar jag något fruktansvärt efter att somna i min säng i usa, skumt jag vet.
  3. Jag älskar de flesta dokusåpor.
  4. På söndagar brukar jag och pappa kolla på agenda.
  5. Jag lägger större delen av mina pengar på resor.
  6. Jag var otrogen när jag gick i 4an, hahaha.
  7. Jag älskar,älskar inredning.

Gör den om du vill :)

Plugg och lasange

Hallu! Idag sov jag ut, eller nja haha. Försökte i alla fall men sover i vardagsrummet då vi renoverar mitt rum så det var ganska mycket oväsen. Först när jocke vaknade så vakande jag av det för kita var där och skulle hälsa på honom. Sen så skulle dem göra kaffe, tjöta osv. där nere så då störde det min sömn haha. Sen började mamma sy....haha. Gick väl upp vid 12 i alla fall. Det sjuka är att rikard sov igenom allt det här haha, han gick upp halv 3 tror jag. Efter att ha tagit det lugnt ett tag efter jag fick upp så satte jag igång med att plugga. Har gjort lite matte och rätt mycket svenska. Nu sitter rikard och jag och kollar på the hills, tror inte han gillar det haha.
Men nu ska vi käka lasange, kram!

fredag, september 12, 2008

Nu drar jag...

...till mamma! Väskan är packad men jag väntar på tvätt som är i maskinen. Kommer väl till mamma vid sju och då blir det mat :) Imånn ska jag plugga, plugga, plugga! Och på söndag är det kalas för lillebror och då är det nog jag som står för tårtbaket!

Idag har jag iaf. fått nytt pencillin, woohoo typ haha. Och haft franska, och gnällt över hur konstig våran franska är, vi läser med steg 1 liksom och det funkar inte. Vi får se om det blir någon bättre lösning, men men.

Kram

torsdag, september 11, 2008

Money money, your money honey

Wihoo! Jag hade totalt glömt bort att C var skyldig mig lite pengar från sardinien. Så nu är man typ 260kr rikare! Gött :D Har inte spenderat nått denna månaden (förutom pengar jag fick av owe men de var ju liksom utanför budgeten) så jag känner mig duktig, alltså den är ju inte slut men nästa helg är det ju typ den 20e så det går fort! Sen hade jag väl lite kvar från augusti också. Har faktiskt inte varit något problem att leva snålt :) Förresten har pappa beställt ett nytt ica kort till mig för mitt gamla har så dålig sån där remsa så det blir nog bra.
Imånn är det fredag och då ska jag till läkaren, hoppas de kan ge mig nått starkt botemedel haha. Ska försöka ta mig till franskan på eftermiddagen i alla fall, det är bara 45minuter så det känns väldigt onödigt men vi har steg redovisning nästa vecka så det känns bäst att gå.
Sen åker jag väl till mamma :)

Kram på er!

Förbannad

*VARNING för avreagering*

Alltså, seriöst jag blir så arg på oorganiserade lärare! Ni fick vi ett mejl från vår svenskalärare där hon ger oss ett helt annat antal sidor att läsa i läxa! FLER! Så irriterad jag blir. Hon skrev helt annat antal på tavlan i måndags! Och nu meddelar hon detta på TORSDAG EFTERMIDDAG!?!?
Nu får jag ju göra det i helgen? Så taskigt! Nu är jag inte klar med instuderingsfrågorna, men tänk om jag hade varit det och strukit det från min att göra lista och så plötsligt fått mer, då hade jag blitt ännu mer arg. Våran skola tjötar bara om planera, planera, planera - lätt att planera när man får fel sidor?

*avreagering avslutad*

Jag fick ett gulligt mejl från N idag :) Och så blev jag vice ordförande i elevrådet.....

onsdag, september 10, 2008

Pain,pain,pain

Nu ligger jag och dricker hemgjord persikojucie med isbit i vinglas och kollar på Frasier.
Det finns fördelar med att vara sjuk....kanske....

tisdag, september 09, 2008

I'm singing in the rain

Äntligen! idag börjar kören. Helt underbart. Måste få sjunga, blir ju tokig annars. Roligt att träffa alla igen också :) Tror dem flesta skulle gå kvar men en del nya blir det nog också, spännande.
Idag får vi nog mest presentera oss själva osv.

Nu har jag hål, när alla andra har geografi, hihi. Efter det har jag basgrupp och sen ska jag njuta av källarfranska och yoghurt i väntan på kören :) Stoppade precis i mig en huvudvärkstablett, hoppas den hjälper mot min huvudvärk!

Har för mig att det var något jag och pappa skulle fixa efter kören men minns inte vad det var för nått. Får hoppas att han gör det haha.

Idag har jag väl inte gjort så mycket vettigt men nu ska jag försöka jobba med engelskan. Hade tänkt göra svenskan men det funkar inte med huvudvärken.

Igår fick jag den brillianta idén att gå från skolan till svingeln, det var varmt och regnade, mysigt. Men min ryggsäck vägde ton, mindre mysigt. Väl på svingeln hittade jag E så det slutade med att jag åkte med henne hem, hennes syster kom och hämtade oss. Väl hos E så käkade vi mackor, snackade, pluggade och drack varm choklad så det var mysigt! Sen kom jag hem och tände ljus i badrummet och tog en riktigt varm dusch, hur skönt som helst. Sen somnade jag i soffan haha.

Imånn börjar jag halv 2, hur skönt som helst. Så lyxigt det känns! Veckan blir lite lättare med en sån kort dag. Egentligen borde jag träna innan, men nja kommer nog inte orka det tror jag.
Sen ska jag träna aerobics på onsdagar. Men vet inte riktigt när jag ska få in crosstrainingen, kanske sent på torsdagar så jag kan åka med pappa hem ibland. Eller på fredagar, helt enkelt åka hem på håltimmen. Vill träna typ 4grr/vecka men tror inte det kommer gå med mitt schema och passen som ligger så dumt. Men två minst, helst tre. Får kolla sen när F börjar igen när vi kan styrketräna.

Ha det så bra så hörs vi snart :)

söndag, september 07, 2008

Veckan som gått

Veckans bästa dag; Lördag, sovmorgon, thaimat och filmkväll! Kan det bli bättre?
Veckans shopping; Diverse saker på IKEA
Veckans fika; Med L på Cappucino, kladdkaka mmm.......
Veckans jobbigaste i skolan; Naturkunskapen samt instuderingsfrågorna i Svenskan!
Veckans bästa i skolan; Måndag, jag var övertrött och allmänt flummig. Och chokladleken på samhällskunskapen var ju verkligen inte helt fel!
Veckans äntligen; Köpenhamnresan bokad!
Veckans aktiviteter; Fika med L, trevlig kväll med J,K,J och J, filmkväll, anställningsintervju, ikea besök, myskväll, läkarbesök.
Veckans låt; I like you so much better when your naked - Ida Maria
Veckans flört; För många, haha!
Nästa veckas planer; Kören börjar, tvätta, plugga en massa, övningsköra, rikards kalas och börja träna!

IKEA

Hallu! Igår var det alltså filmkväll med J,M och T. Vi såg License to wed och den var rolig :)
Vi åt även kladdkaka, gott :) Det var i alla fall mysigt och trevligt! En skön lördagskväll.

Idag började jag och pappa dagen med att åka till IKEA. Vi käkade frukost där, gott och skönt.
Sen började shoppingen, hittade dock inte allt så vi får leta vidare i andra butiker. Men en hel del ändå. Stearinljus till både badrummet och mitt rum, halkmatta till badkaret, handtag till den stora garderoben, väggklocka till badrummet, penn/papper hållare till mitt skrivbord och lite annat smått&gott. Sen hämtade vi farfar som nu är här, och snart ska vi äta hoppas jag för nu är jag hungrig!

Imånn börjar skolan igen, vill inte! Längtar redan till nästa helg! Kören börjar i alla fall på tisdag, så det ska bli skojj.

Kram på er!

lördag, september 06, 2008

Ändringar i bloggen

Som ni kanske redan märkt har jag gjort lite ändringar i bloggen. Bytte textfärg eftersom J tyckte den var svår att läsa, så säg till om ni inte gillar denna :) Har bytt ut alla bilder i kanten, samt de olika texterna jag har där. Ska försöka byta banner också. Snart är det väl kanske dags för höst layout/färger också. Gjorde ju en undersökning i våras/försomras om vad ni ville läsa om. Många vill ha mer bilder/bildspel så jag tänkte att varje söndag ska jag ladda upp lite bilder från veckan som gått samt skriva en vecko lista/krönika. Har testat det förut utan att lyckas någon längre tid hehe, men det hade varit lite roligt att ha och blicka tillbaka på. Ni vill även veta lite om mina drömmar/funderingar så det tänkte jag skriva något/några längre inlägg per månad om. Sen tänkte jag jobba på det här med lite kortare uppdateringar, gärna med bilder i!
Har ni några förslag om vad jag ska skriva om eller så, så är jag idel öra :) Annars tuffar jag väl på som vanligt helt enkelt. Alla länkar är också uppdaterad, det var på tiden! Har tagit bort en del och lagt till ganska många nya. Så titta gärna där så kanske ni hittar ännu en blogg att läsa! Har inte orkat kolla att alla funkar så om ni upptäcker att någon inte funkar så säg gärna till!
Nästa projekt är att fixa kategorier, vill kunna navigera lättare bland mina inlägg nämligen.

Det var väl allt för denna gång, nu blir det strax filmkväll och kladdkaka.

Kram!

fredag, september 05, 2008

Snart helg

Nu sitter jag och slappar lite innan franskan börjar om typ 20 minuter, Har franska i 45min men vi har det med folk som läser steg 1 så vi brukar inte ha hela lektionen, utan får typ gå iväg en stund och göra nått annat eller kanske jobba med en uppgift. Har i alla fall varit lugnt och skönt att sitta i skolan, E har hållt mig sällskap, snällt :) Har fått ganska mycket gjort. Är nästan klar med svenskan (en fråga kvar). Sen har jag gjort franska läxan också :) Och planerat lite!
Dock inte reflekterat...men men, man kan inte lyckas med allt hehe. Har även kollat runt lite på fotoböcker, tror jag tar extrafilm. Dem är ganska billiga och känns som man kan vara ganska säker på kvaliten. Har inte råd att beställa nu, fast dem har erbjudande. Men dem har ofta det så det är nog lugnt. Men kanske börjar pilla med den snart, verkar roligt och kan ju ta ett tag att få den som man vill ha! Ska göra om sardinien och beställa två, en till mig och en till C. Hinner ändå inte scrappa alla bilder, gör väl en minnessida med grejjer istället kanske, och kanske några bilder.

En annan grej, jag har ätit 3 frukter idag! *Stolt*. Och dagen är inte slut! blir nog hallon till kladdkakan ikväll, och så kankse jag gör lite jucie.

Nej, nu börjar franskan strax och E ska gå!

Kram på er!

Dagens plan

Hallå! Hoppas ni har en trevlig fredag :) Idag slutar jag kvart i tre, kanske lite segt men det känns ganska bra. För förra året fick jag aldrig fredagskänslan! Hade bara en lektion, hade sovmorgon och slutade tidigt. Då hade man en massa timmar innan det var kväll, som man egentligen borde plugga på men inte sällan somnade på. Eller gick och tränade. Sen hade man en massa kvar att plugga på helgen *suck*. Nu har jag ändå en fredag fylld av lektioner och ws och håltimma. Så jag har en bra chans att få mycket gjort, att inte behöva ta med mig så mycket hem liksom. Och sen när jag åker hem är jag verkligen redo för helg och längtar efter det! Snacka om fredagskänsla! Sen kommer jag hem lagom till att man kan mysa framför tvn, skönt.

Hittills idag har jag i alla fall haft matte, tråååkigt. Sen hål, då jag passat på att läsa en massa bloggar. Nu är det snart lunch och sedan tänkte jag gå på svenska ws och sen franska ws.
Efter det håltimme som nog kommer ägnas åt planering, reflektion och svenska. Kanske lite franska också om jag inte hinner bli klar innan.

Ikväll ska jag ta det lugnt, känns som det var längesen jag gjorde det på en helg. Pappa har utlovat tacopaj och dominospelande! Kanske blir det kladdkaka och fraiser också.

Kram på er!

måndag, september 01, 2008

Tomorrow is a new day

Hallu! Mår på ett sätt lite bättre idag, liksom skönt att ha skrivit av sig och skönt att inte "mörka" de längre på nått sätt. Men att ta sig till skolan idag var en pärs, snacka om att jag fick kämpa för att inte bryta ihop. Men nu känns det lite lättare att andas. Dagen har präglats av övertrötthet vilket innebar att jag har skrattat en del, det blir så liksom. Vi gjorde också en rolig grejj på samhällskunskapen, vi skulle förhandla om chokladbitar, mums! Naturkunskapen var inte så seeeg för det var inte en förläsning, utan vi jobbade med uppgifter och sånt. Fast lite föreläsning var det också. Sen åkte jag hem och det var så varmt på bussen, usch!
Har också pratat en del med pappa, om mina fysiska problem, självklart spär de på psyskiskt om man har problem fysiskt också. Men vi har väl en liten handlingsplan när det gäller det nu. Får verkligen hoppas att den biten blir bättre och inte går tbx till så som det var på högstadiet, för i såna fall kan jag inte leva det livet jag lever idag med kör, träning osv. Kommer liksom inte funka. Men jag ska inte ta ut nått i förskott utan får hoppas på det bästa.
Annars har jag sovit och slappat hehe. Borde försöka sova snart, lycka till liksom.
Men har försökt planera lite nu, fokusera på annat liksom.
Imånn är det engelska, sen göra franska läxan, sen ha franska, sen äta, sen håltimme då jag måste plugga och sedan basgrupp. Sen blir det fika med min älskade Linn. Sen börjar jag sent på onsdag, skönt. Nästa vecka ska jag försöka komma igång med träningen, denna vecka är det öppet hus och det kommer säkert vara mycket folk då så jag pallar inte det.
Ska väl packa iordning lite för imånn och sen kanske stoppa nått litet i magen och se The Hills.

Kram på er!

Jag orkar inte mer

Fy fan vad jag mår dåligt. usch usch usch. vet inte hur länge jag mått så här nu, orkar inte räkna mer. flera veckor i alla fall. jag vet inte riktigt varför. det är väl flera grejjer. för mycket för att hjärnan ska orka sortera ut säger min mamma, då blir små problem stora. så hon tycker jag ska skriva av mig, så nu gör jag det. jag är trött på att inte veta varför jag mår så här. jag är trött på att spela glad. jag är trött på att kämpa. varje dag känns som en kamp. gå upp ur sängen, andas, ta mig till skolan, försöka slå bort tankarna. åka hem, känna hur det kommer krypande, känna hur det blir värre och värre och värre. känslan att jag kommer sprängas. jag minns inte när jag mådde så här dåligt senast. 2 år sen kanske. jag orkar inte bli deprimerad igen. jag orkar inte få tbx min panikångest, fast det har jag typ redan fått. jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte.

och jag vet inte ens vad jag vill, och jag ser inte fram emot någonting. jag ser inte fram emot min älskade, söta lillebrors kalas om 2 veckor, jag ser inte fram emot kräftskivan jag ska på om 3 veckor, jag ser inte fram emot att gå på bio med mina älskade bröder, jag ser inte fram emot att åka till köpenhamn, jag ser inte fram emot julen.....ja helt enkelt, jag vill gå och lägga mej och sova och bara slippa känna såhär. Men det enda som gör det bättre, för några minuter, kanske t.o.m. en timme är att umgås, att ha nån som distraherar mig en stund. jag minns inte sista dagen jag var riktigt glad, sista dagen jag inte kände så här alls. jag vet att detta inlägget är rörigt men jag mår får dåligt och ögonen tåras för mkt för att orka bry mig. har ni orkat läsa ända hit är ni nog sanna vänner, jag älskar er <3 och detta har absolut ingenting med er att göra. som sagt vet jag inte exakt vad det är som gör att jag mår så här. och jag vet inte alls vad jag vill längre, jo en sak vet jag jag vill åka till usa, nu. jag orkar inte vänta till sommaren, jag vill åka nu. men jag vet att det inte går och det äter mig upp inifrån. jag vill sitta i theas bil, jag vill slappa framför tvn, jag vill somna i min säng.....
det som är så sjukt med detta är att det finns noll, logik i detta. mitt liv har inte varit dåligt egentligen på sistone, tvärtom, bra, kanske t.o.m. jättebra. så det stämmer inte för fem öre...
Mitt internet har slutat fungera nu också, så detta får väl bli publicerat imånn, måndag. nu ska jag äta nått och kanske kolla på the hills fast de går ju inte när internet inte funkar helvete, sen måste jag verkligen nana.
Imorgon kanske det blir bättre, man vet aldrig.....hoppas,hoppas,hopppas. God natt!