måndag, juli 30, 2007

Somewhere beyond the sea

Hallå på er! Tänkte berätta lite kort om min dag, den började med att jag vaknade typ en timme senare än planerat, men han med det mesta som skulle hinnas med ändå. En stund innan ett hämtade min pappa mig och vi bestämde oss för att det var för fint väder för att gå på museum så vi åkte till askim och solade och pratade på en filt.
Sen åkte vi och köpte lax, och sen åkte vi till lejonet&björnen och åt glass jag tog hallonglass & italiensk choklad, mums, det finns typ ingen glass som slåt lejonet&björnen, där smakar verkligen glass choklad - ingen mjölchoklad då och hallonglassen smakar verkligen hallon, lagom stora kulor och sååå gott!
Sen åkte vi och handlade lite och sen åkte vi hem.
Då var det mest sitta framför datan som gällde för mig, och äta middag såklart.
Internet krånglade, så det som skulle bli gjort blev inte det men men, jag överlever ändå :)
Vid halv 8 eller nått var jag tbx hos mamma igen, har packat, duschat och slappat.
Nu åker vi snart ner till båten, sover där, och trött är jag verkligen.
Imånn åker vi iväg, kommer hem på torsdag om det fortsätter vara fint väder och så :)
Har för i övrigt varit lite mysko väder idag - varmt men titt som tätt rejäla regnmoln, vi satt dock mest i bilen när det regnade, eller var hemma, det regnade bara lite på oss när vi fick från bilen och hem, typ 50 meter eller nått alltså ;)

Jaja, nu vet ni att det inte blir några inlägg här på några dagar, men jag har ju uppdaterat rätt duktigt de senaste dagarna jämfört med vad jag brukar göra.

Ha det så bra nu allihopa, hoppas solen skiner på er :)

KRAM!

Tjejsnack - 3 veckor

Vecka 31 - Fordon

Har du körkort och hur länge har du haft det? Om inte, ska/vill du ta? Motivera!
Nej men jag övningskör då och då :) Bra att ha körkort sen, är ju inget av bussar precis ;)

Äger du en bil, vilket märke? Om inte, skulle du vilja ha en bil om du hade körkort? Motivera!
Nej men pappa har en Volvo som jag valt färgen på hehe, RÖD! Själv vill jag ha en Volvo Cab, en sån som blir vanlig bil på vintern, en röd helst, dem är snygga och bil tkr jag nästan är ett måste när jag blir vuxen eftersom jag inte gillar bussar.

Vilken är din favoritbil? Motivera!
Volvo ska det vara, svenskt och säkert hehe :) Ne men jag gillar Sedan bilar som är enkla i designen.

På vilka sätt tar du dig oftast fram?
Bil, buss, spårvagn.

Vilka fordon har du åkt/skulle vilja åka? (Ex. bil, båt, buss, flyg, spårvagn osv...)
Har åkt bil, buss, spårvagn, tunnelbana, tåg, båt/färja, flyg, moppe, häst&vagn haha.....kanske vill testa motorcykel nångång, skulle vilja köra racingbil nån gång också.


Vecka 30 - Underverk

Vilka av Sveriges 7 underverk har du besökt/vill besöka?
Har besökt Göta kanal, Turning torso, Öresundsbron och Globen, skulle vilja besöka ishotellet, skeppet och ringmuren åxå.

Vilka av Världens 7 underverk har du besökt/vill besöka? Skulle vilja besöka framför allt coluseum, machu picchu, taj mahal och den kinesiska muren.

Vilken plats/byggnad skulle du vilja kalla ett riktigt underverk och varför? State Capitol i Jackson, Mississippi e grymt vackert, området kring garda sjön i Italien är väldigt vackert, Toscana i Italien är också fantastiskt, Seattle tycker jag är en underbar stad :)

Vilken artist skulle du kalla för ett riktigt underverk och varför? Frank Sinatra har gjort mycket otroligt, sen tycker jag att bandet The Corrs är ruskigt bra och har fört vidare irländsk musik på ett bra sätt.

Har du gjort något som i dina ögon är ett underverk, vad? Har gjort saker som varit underverk för mig men kanske inte för världen.


Vecka 29 - Vad har du alltid hemma?

I skafferiet? Managrynsgröt, mjöl, bönor.....

I kylen? Grönsaker, ketchup, mjölk, yoghurt, becel.....

I frysen? GLASS!!! Bröd, bär, hemlagad fryst mat, kycklingfileér.

I kryddhyllan? Örtkryddor, kanel, vitlök, vitpeppar och en massa annat.

I fruktskålen? Bananer, äpplen.

Bilder från semestern

Kitas tassar. Skärgården.
Dennis läser óch jag och Kita myser.
Dennis ville inte vara med på bild.
Sötisen Kita.
Dennis sover.
Joakim ville inte vara med på bild han heller.


Segelsemester

Tänkte skriva lite om förra veckans båtsemester innan vi ger oss iväg på nästa.

Jaja, så mycker segla blev det inte, körde bara motor hehe.

Och semestern blev kort pga. väder, det skulle börja blåsa så vi stack hem.

Kort och gott blev det, tisdagkväll i båten, tisdag dag mot dyrön, tisdag kväll på dyrön, onsdag dag hem igen, hehe.

Mådde dåligt (sjösjuk) i början, min lillebror var väldans söt, jag satt uppe på däck för jag mådde bättre där och genom luckan till förpiken frågade han om jag ville ha nått att äta, nästan samtidigt frågade pluspappan från sittbrunnen samma sak, så det blev lite förvirrat för dem hörde inte varandra, men pluspappans förslag var iaf. chips, och lillebrorsans eller om de var mammas förslag var kex, då hörde jag lillebrorsan säga kex är nog bättre för magen, chips är nog inte så bra, det tyckte jag var sweet =) Sen stack han upp huvudet och erbjöd digestive eller skorpor, jag tog digestive.

Lite senare blev det åksjuketablett, bulle och te, sen försöka sova. Brorsorna säger att jag såg helt groggy ut.

Nästa dag åt vi frukost i sittbrunnen och sen bar det av, enligt brorsan och pluspappan somnade jag, har dock ingen uppfattning av att jag sov, men med tanke på att Kita väckte mig 9 på morgonen så var det inte konstigt om jag somnade.

Sen satt jag mest ute i sittbrunnen varvade att ha mensvärk med att vara sjösjuk med att läsa, med att sola och äta godis.
Sen när vi kom fram till Dyrön gick vi och åt glass, dem hade väldigt god jordgubbsglass. Sen gick vi till ICA, köpte aftonbladet.
Sen tbx till båten, degade innan vi åt middag.
På kvällen blev det mys med varm choklad och bullar och sedan spelade jag och brorsorna kort, körde med att den som förlorade var tvungen att göra någon "confession", jag tror jag gjorde 2 och Joakim 2, Dennis hade tur och slapp om jag inte minns fel.
Sen flamsade vi rätt mycket tills päronen vaknade, sådär lagom glada.
Sen låg jag och Dennis och läste ett tag innan vi somnade.

Nästa dag fick vi reda på att det skulle blåsa dagen efter så det var bara att käka frukost och kila upp till ICA och handla aftonbladet.
Sedan bar det hemåt, Dennis somnade, jag fotade =)

Lite roliga konversationer/incidenter från minisemestern -

  • Vi gick förbi en butik som hade namnet Udda ting, Dennis var så fyndig och sa när vi gått en bit förbi "Jag måste gå tillbaka och lämna tillbaka Antonia, hehe.
  • Jag kontrade med att ta tag i hans arm och småropa "styvbror till salu!"
  • När vi låg i båten och kastade pappersflygplan eller liknande kommer pluspappan in och kollar lite och säger "ni två är värre än syskon, syskon kan låta varandra vara det kan inte ni".
  • När jag och brorsan satte oss först vid bordet för att käka middag så småbråkade vi lite och brorsan utbrister "Vill du köpa min styvsyster?", mannen som stod med ryggen till på båten bredvid svarade inte, jag tyckte det var väldans pinsamt då vi låg fasttöjd vid den båten haha.
  • Sedan när vi skulle äta så bestämde pluspappan att han skulle sitta mellan mig och brorsan hahaha.
  • Morgonen dagen då vi åkte hem kommer pluspappan ner i båten där jag och brorsan ligger kvar i sängarna och konstaterar att "jaha nu ligger dem och blåser på varandra".

Bilder kommer i efterföljande inlägg.

/Sparks


HejHej

Yees! Äntligen kommer jag in på blogger och msn igen, utan att ha gjort något särskilt.
Försöker ladda in bilder för framkallning, men det går väldans segt på denna datan så det blir nog att göra det imånn om jag har tid, på datan hemma. Ska nämligen träffa pappa imånn, vi ska nog gå på nått museum och ta en glass eller fika, ska bli kul för jag har saknat honom, är inte van att vara så mycket hos mamma som jag varit nu på semestern.
Men imånn kväll blir det tbx igen och ner i båten, sova i hemma hamn och sedan åka iväg på tisdag förmiddag, kommer hem nån gång på torsdagen om det blir fint väder vilket vi självklart hoppas på =)
Har en del att göra innan vi åker men det fixar sig nog =)
Idag har jag mest slappat, läst och sånt. Duschat, ätit middag och sedan åkt in till stan med brorsorna för att gå på bio, harry potter och fenixorden, hade inte läst boken, har bara läst 1 - 4, orkade aldrig läsa 5an fast jag har den hemma. Blev dock lite sugen på att läsa den nu, filmen blir så komplicerad när man inte läst boken tycker jag, svårt att sammanfatta en bok på dryga 2 timmar också. Får se om jag nån gång i framtiden, när jag får syskonbarn typ orkar läsa 5an =)
Får la glömma filmen lite först då hehe.
Innan bion fick jag iaf. reda på att bästisen med skulle dit, så på vagnen snackade jag med henne, vilket mina brorsor störde sig lite på då jag tydligen var högljudd haha, det tyckte dem var pinsamt, jag tyckte det var roligt =) Hon köpte iaf. cheeseburgare till mig och minstingen som vi käkade innan filmen, gott.
När vi kom hem från filmen så hamnade jag ganska snabbt i brorsans rum efter att småttingarna retat oss med att prata tyska vilket vi inte förstår haha. När dem gick och la sig låg vi (läs: Sparkling låg i brorsans säng, han satt på golv och stol) och snackade och kollade lite på nån alien film, sen när han vart trött bar han ut mig, bokstavligt talat haha.
Nu ligger kita och snarkar och det är dags för mig att hoppa i säng, halv 11 ska jag försöka komma upp, pappa kommer halv 1.
Nej nu ska jag bara skriva en komihåg lista och sedan släcka.

Kram på er!

söndag, juli 29, 2007

Semester

Imånn kväll sticker vi igen, håller vädret så är vi ute med båten tills torsdag. Ikväll blir det bio, harry potter. Imånn ska jag träffa pappa, museum, kanske fika eller glass är vad som är planerat.
Skriver mer och lägger upp bilder när jag får tillgång till en fungerade dator.

Kramar från sparks via niffs

I'm out of touch

Fan, min data e helt knäpp. Kommer inte in på msn, blogger m.m. Vet inte vad som är fel, men det hände efter att mamma kopplat bort strömmen till datan innan vi åkte på semester, åskparanoid...... datum, tid osv. är fel, har testat att stänga av brandvägg, hjälpte ej, har hittat ett sätt att komma åt mailen så Niffs får lägga upp blogginlägg åt mig. Sen har jag inte fått använda datorn så mycket heller, idag köpte nämligen brorsorna nya dataspel.....
Försöker för tillfället ladda upp bilder på bilddagboken, som alltid går det seeeegt med denna datan.
Idag har vi i alla fall varit runt på lite olika ställen, först rea på intersport, hittade nada, sen åkte vi till freeport, köpte en handväska och ett halsband, vi tog en fika ute på mc donalds, jag tog en såndär cornette mcflurry jordgubb, lillebrorsan tog äpplepaj, den andra cola, brorsan tog mjukglass, pluspappan kaffe, och mamma och kita hade stannat hemma. Jaja, ointressant information. Sen åkte vi till kungsmässan, där köpte jag ett halsband på glitter för 15 kr =)
Sen handlade vi mat, jag slängde ner marinerade vitlöksklyftor och apelsinchoklad ;)
Bra att handla med pluspappan för han kan ju änna inte säga nej haha.
Kvällen har spenderats med en bra bok (nobels testamente av liza marklund), god mat (kyckling, sallad, ris, potatis, currysås, sötsursås) samt filmen sahara + nån pang pang film som jag inte vet vad den hette.

Lite roliga konversationer/händelser från dagen -

Jag ser att albrektsguld har kataloger och ska rycka tag i en, brorsan får nästan tag i min arm och säger typ fan jag hade dej nästan, jag skrattar och visar att jag bara skulle ha en katalog, han vet hur det e att gå i smyckesaffärer med mig,hahahaha....

Jag dyker in i en smyckesaffär på freeport, 30 sekunder senare typ dyker brorsan upp och säger
- Du får inte försvinna så där
- Jag har mobilen på mig
- Ge mig den ifall du kommer bort igen
HAHAHAHA, taskit :P

Jag springer in på rean på glitter en stund senare kommer brosan och pluspappan
Brorsan - Ska vi släpa ut henne?
HAHAHA!!

Efter vi har handlat råkar jag skada dennis, han visar med gester att han inte tänker prata med mej mer (detta har hänt förut), jag pratar med honom, han skriver tbx med hjälp av mobilen (hur orkar han ?), när vi kommer till bilen säger han nått när vi 2 hoppat in i bilen, jag börjar skratta han säger DAMIT!!

Puss på er, there is more to come! /sparks via niffs

tisdag, juli 24, 2007

Om jag säger såhär...

...det var ljust när jag gick och la mig.

Vid halv tretiden var jag som brorsan sa "så trött att jag knappt kunde prata".

Om en stund åker vi ut med båten, kommer hem typ fredag eller lördag.....
Hoppas på fint väder men om det inte blir så, så går det nog bra ändå :)
Förhoppningsvis hinner vi med att hälsa på bästisen på tjörn.

Strax blir det kinamat, pluspappan har blivit försenad pga. vattenplaningsrisk, regn och åska, men snart så.

Ikväll är planen att försöka segla ut en bit, annars sover vi i hamnen.

Måste berätta en grej som hände igår, jag var ute och satt på en klippa, typ runt midnatt, varför behöver vi inte gå in på. I alla fall kom det en söt räv, den kollade lite på mig och stack sen, typ 30 sekunder senare hörde jag några skrik, typ en fågel tror jag. Mer action än på tv alltså ;)
Ibland kan man behöva lite real nature istället för dumburken :)

Kram på er och ha de bäst!

Skillnaden mellan mig och min lillebror

Imorse fick vi gröt till frukost, på min beställning.
Jag tog gröt och sen tog jag banan och äpple på det, joakim som redan ätit vitt bröd med sylt tog gröt och sa nu skulle det passa med jordgubbssylt, eller något liknande och letade rätt på jordgubbssylten, bad habit.

Föriövrigt utklassade dennis mig i air hockey på liseberg, men fan vilken bra motion, borde skaffa ett sånt bord och bara spela hela dagarna, då får man mycket motion.

Imånn sticker vi.

måndag, juli 23, 2007

Vems fan är tandbortsen?

Joakim - Du använder inte eltandborsten va?
Jag - Nee, jag använder vanlig, är den din?
Joakim - Nu är den min

Frågan är vems är egentligen tandborsten ? Och är det inte lite äckligt att börja använda en tandborste som man inte vet vems den är?


I övrigt har jag lyckats sno 1 hårsnodd från dennis, jag har egna men det behöver ju inte hann veta *mohaha*.

fredag, juli 20, 2007

Utmanad

Blev utmanad av Niffs!

Gör så här:
Som ditt förnamn sätter du ditt mellannamnoch ditt efternamn tar du av din närmaste granne.
Som hemstad tar du den stad du senast besökte med buss och din ålder tar du av din mamma.
Ditt yrke är det din pappa jobbar med och dina intressen är sånt du avskyr att göra eller helt enkelt inte tycker om.
Du har lika många barn som percingar och örhängen.
Din hårfärg är samma som tröjan du har på dig och dina ögon har samma färg som byxorna.
Musiksmaken/genren är sådant du inte kan tåla medans favoritartisten/bandet är den vars låt du senast lyssnade på.

Så här blev min -
Mitt namn är Fredrica (eftersom mitt förnamn/tilltalsnamn är mitt egentliga mellannamn tog jag mitt tredjenamn) Sjöström.
Jag bor i Göteborg och är 54år (tror jag.....).
Jag jobbar som teamleader inom IT och mina intressen är att springa, städa, skriva för hand och läsa naturvetenskapliga faktaböcker.
Jag har 2 barn.
Jag har plommonlila hår och gråa ögon, jag tycker om att lyssna på dödsmetal och min favoritartist är Timbaland.

Denna var rolig, gör den gärna!

torsdag, juli 19, 2007

Shopping x2

I tisdags var jag och mamma på frölunda torg och köpte grejjer till mig för att jag inte skulle behöva packa så mycket när jag åker dit, hon betalade självklart =) Det blev mycket "toalettartiklar" samt lite kläder, se bilder här under. Igår var jag och min +bror på stan och jag fyndade flera grejjer =) Behövde framförallt en bikini överdel och solglasögon, och det blev det! Brorsan köpte nåra slags träningssvärd, fattar inte så mycket av sånt haha. Sen fikade vi i haga i solen, trevligt. Här kommer en bildkavalkad!

Bikini överdeln som ska matcha mina bruna badshorts.

Solglasögon, vita och snygga!

Påsen som jag fick mina solglasögon i, snygg! (Har alltså två sånahär)

De svarta solglasögonen med silverfärgade detaljer på kanterna.

Dennis ställer sällan upp på kort, men när han väl gör det och ler är han väldigt söt tycker jag!
Det var rea på ur&penn så jag fyndade detta armband......

Och detta halsband.......


Samt denna vristlänk som kommer göra mig sommarfin!


Och denna ringen, hade viljat ha en ring av denna typen ett tag så det var perfekt!

När jag och mamma var på F torget så inhandlades ett regnställ, med den röda jackan tyckte jag det var riktigt snyggt! Mamma köpte ett likadant med beige jacka.


Denna myströjan i lila köptes på rean för 150 spänn =)


Ursköna mysbyxor, gråa (även om det inte ser så ut på bilden) och svarta.

Denna broschen köptes också på ur&penn rean, de fem smycken kostade tillsammans strax under 100 lappen, billigt!


Detta linnet fyndade jag på lindex igår, kändes lite maritimt och kommer nog matcha mina ny inhandlade "båtshorts", 49kr om jag inte minns fel.

Alla "skönhets" grejjerna som mamma köpte till mig, hudkräm, rakhyvel, hårstylingprodukter, deo, läpgglans, läppcerat, placers, tofsar, scrubcreme.


Nivea hade väldigt söt sommardesign på burkarna, vad sägs om löv på hösten och snöflingor på vintern! Hade varit roligt tycker jag =)


Flytväst behövs i båten, en snygg röd blev min! Mamma köpte en likadan.


Snygga bruna badshorts, dem är mörkare än vad det ser ut som på bilden!


Sköna shorta att ha i båten som jag inte behöver vara så rädd om och så.

Hjälp

Tiden går fort, var tog juni vägen, och halva juli?

Två saker jag måste fixa SNARAST -
  • Få in filmer i datan, redigera dem och och bränna ut dem.
  • Välja ut bilder som ska framkallas och framkalla dem.

Dessa saker ska jag göra imånn om inget viktigare kommer före, som typ träffa E eller C.

Natti

tisdag, juli 17, 2007

Mitt nuvarande liv i 84 frågor -

1. Vaknade du nyss? Neej, verkligen inte har t.o.m hunnit börja bli trött
2. Vems bil åkte du i senast? Pappas
3. När kommer du kyssa någon? Haha det vet ja inte ju
4. Vad har din tröja/topp för färg? Den är vit och grå randig
5. Hur långt är ditt hår? Ganska långt
8. Vilken film kollade du på senast? The Bachelor
9. Vad åt du senast? Köttfärssås&Spaghetti
10. Vad drack du senast? Vatten
11. Vart sov du inatt? Hemma hos mamma i min säng
13. Är du glad just nu? Jao
14. Vad sa du senast? Gör du eller jag fruktsallad? (Till pappa)
15. Vart är din mobiltelefon nu? I min handväska tror jag
16. Vilket museum var du på senast? Eh....måste varit i USA
17. Vilken färg har dina ögon? Melerade
19. Hur har din helg vart? Bra tycker jag =)
20. När fick du ditt hjärta krossat senast? Minns inte......
21. Vad/Vem hatade/ogillade du senast? Usch vet inte
22. Vad lyssnar du på nu? Morrongänget på tvn
23. Är du exalterad? Just nu? Inte direkt
24. Vilken är din favorit affär? Hm...svårt! Gillar Gina tricot, IKEA (haha)....kappahl.......men mina riktiga favvoaffärer är Belk's och GAP i USA
25. Vad är det för dag idag? Tisdag (Haha jag fick tänka!)
26. Vad gjorde du vid midnatt i natt? Chattade åså
30. Är du vänsterhänt? Neej
32. Vad ska du äta till middag idag? Har redan ätit spaghetti och köttfärssås
33. Vilken dryck med alkohol drack du senast? De du ;)
34. När fyller du år? I december
35. Hur lång är du? Typ 1.60 tror jag
36. Vem SMS:ade du senast? Nadia
37. När badade du i en pool senast? I Maj
39. Vart shoppade du senast? Frölunda torg idag
40. Vem fick dig att skratta idag? Hm...minns inte
41. Har du några dyra smycken? Mmm....
42. AIM eller MSN? MSN
43.Vart bor dina kusiner? Göteborg, 2 flyttar runt just nu bor nog en av dem i Lysekil den andra vet jag inte just nu, sen bor en i Eksjö just nu men under året i Linköping
47. Är du ensambarn eller har du syskon? Syskon har jag =)
48. Tycker du att du är bortskämd? Lite kanske
49. Vad var det första du tänkte när du vaknade? Jag vill somna om hahaha
50.Dricker du Öl? NEEJ! BLÄÄÄ!
52. Lunasrstorm eller Efterfesten? Både och, men sällan.
53. Vilket märke är det på din mobil? Samsung
54. Vad är ditt favorit ämne i skolan? Kan ju variera men gillar SO och Engelska
55. Ler/skrattar du mycket? Ja det gör jag nog
57. Har du någon talang? Är bra på att analysera och att läsa människor
58. Har du någonsin vart I ett bröllop? Alltså, inte åskådare, utan kanske tärna, brud, best-man.. osv. Nej har bara varit gäst
59. Har du några barn? Neee!
60. Har du tagit en tupplur idag? Nepp
61. Har du träffat någon kändis? Typ
65.Håller du på med flera saker just nu? Skriver mest här, men lite andra grejjer ja, typ chattar, lyssnar på tvn, pratar med pappa
68. Vad är din favorit sak att göra? Äta glass haha, ne men umgås med nära och kära, resa
72. Har du vart i Las vegas? Nopp
73. Vad gjorde du idag? Shoppade, slappade, handlade mat, blev körd till pappa
74. Har du vart otrogen? Nja
75. När uppdaterade du din blogg senast? Igår
76. Har du vart i New York City? Neej
77.Har du vart på Disneyland/world? Nee
78. Har du någon favorit tecknad figur? Nalle puh typ, ne men gillar inte tecknat så mkt, men mumintrollen e ju roliga =)
79. Sjunger du just nu? Nee
80.Senast du grät? Minns inte
82. Senast du var sjuk? Någongång i våras
83. Gillar du någon just nu? Nej :(
84.Senaste boken du läste? Om de menas läste ut så e de Call girl på Manhattan, men senaste boken jag läste I var Blonde ambition

måndag, juli 16, 2007

Jag rappoterar om Joakims sömnvanor

Han har nu somnat om, med kepsen över huvudet, ska genast ner och fota.

We are family

Min mamma oljar möblerna, jag har mat kokande och stekandes på spisen men tar en paus för att skriva detta, dennis spelar tv-spel där man dödar folk....och joachim sover på soffan, japp sover, inte vilar, sover hahaha...självklart har man fotat, tror dock att Kita väckt honom nu.
Nej nu ska jag återgå till maten.

lördag, juli 14, 2007

Tjejsnack x2

Vecka 28 - Internet/snigelpost

Har du internetbank, vilken? Om inte, varför? Nej det tror jag inte, har ju inga räkningar att betala och sånt, men jag vet att pappa sätter in pengar på mina olika kort via internet.

Brukar du posta något med snigelposten, vad?/Om inte, varför? Ja typ vykort, och saker som man måste posta på vanligt vis.

Brukar du handla, eller skulle kunna tänka dig att handla på internet? Vilken typ av saker?/varför inte? Det har hänt, då har det varit böcker, fotoframkallning, hudvård och någon present.
Det känns inte jättesäkert att handla på internet, men det beror ju lite på vad det är, vissa saker är ju ömtåliga och kläder och skor kan ju bli fel när det gäller storleken. Sen kan man ju inte alltid vara säkert på leveranstider och sådant.

Har du sålt något på internet, eller skulle du kunna tänka dig att göra det? Vad/varför inte?
Nej det har jag inte, men det skulle jag nog kunna tänka mig om jag hade något att sälja.

Vad är det bästa OCH sämsta med snigelpost? Med mail? Vilket föredrar du?
Det är lite roligare att få snigelpost, känns mer speciellt och personligt. Mail är bra för det går fort och man behöver inte skriva för hand och man kan lätt bifoga t.ex. bilder. Mail föredrar jag när det gäller allmänt prat och när man ska planera nått med nån eller så, post tycker jag att det ska vara när det är vykort och gärna även när det är fest inbjudningar.

Vecka 27 Nycklar

Vart går nycklarna på din nyckelknippa? Hem till pappa och hem till mamma.

Har du fler saker på nyckelknippan än bara nycklar, vad? Nej.

Vems nyckel skulle du vilja ha, om så bara för en liten stund, och varför? Oj vad svårt, jag vet faktiskt inte, skulle väl vara häftigt att ha typ nyckeln till Vita Huset eller nått hehe.

Var förvarar du dina nycklar, när du inte bär dem med dig? Dem ligger nånstans hemma, brukar inte vara lätta att hitta, brukar ligga på typ hallbordet eller köksbordet, eller golvet.

Vem har förtroendet att låna din hemnyckel och av vilken anledning skulle du låna ut den?
Mina nära vänner och min familj, om jag reser bort och dem ska vattna blommor, mata fiskarna eller liknande. Eller om vi ska träffas hemma hos mig men dem ska komma dit tidigare än mig eller nått eller om dem ska bo där tillfälligt.

Grattis i efterskott bloggen!

Eftersom min blogg fyllde år den 21 juni så tänkte jag köra ett litet inlägg där ja berättar lite hur mkt ja skrev och vad jag skrev om varje månad under det gångna året :)


Juni 06 - 20 inlägg denna månaden, dem handlade lite om mig och mitt kommande äventyr i USA, något musikquiz, något att las vegas blitt dåligt, något om resväskor, nått om mammas rosfeber och några inlägg om midsommar med liseberg, sen hade jag tydligen en riktig otursdag också.

Juli 06 - Hela 36 inlägg denna månaden, alltså mer än ett per dag i snitt. Skrev om USA förbredelser, Robbie konserten, fotboll, hängde en del på stranden i Landvetter, var i skåne en helg, scraapade en hel del, plockade jordgubbar, var hos Linn.

Augusti 06 - Endast 10 stycken inlägg, handlade mest om USA, packade, hade avskedsfest och sen var jag framme och skrev om usa, skolan och sånt.

September 06 - Bara 5 inlägg, skrev lite om USA och sånt.

Oktober 06 - Hela 31 inlägg, woohoo! Skrev om allt möjligt, både roliga saker och lesamma saker, lite listor och bilder.

November 06 - 26 inlägg, inte fy skam! Bytte layout i bloggen, la upp bilder från USA, var lite deppig.

December 06 - 25 inlägg, helt OK eller hur? La upp bilder på kläder som jag ville ha och saker som jag köpt, bokade justin biljetter och skidsemester, skrev om jul och hade ganska mycket att göra inför det.

Januari 07 - 46 inlägg woohoo! (Topp rekord), berättade och la upp bilder från nyår, la även upp bilder på mina julklappar, gjorde en hel del listor och la även upp ett tillbakablick inlägg som liknar detta inlägg, skrev om övningskörning, la upp bilder från vinterpromenader,

Februari 07 - Ännu en gång 46 inlägg! (Topp rekord), gjorde några reafynd, åkte till sälen, gjorde ett tjejsnacks maraton, visade upp min garderob och mitt badrumsskåp, körde frukt&grönsaks diet, firade födelsedag, kollade på nya huset, hade reunion med tjejerna från högstadiet, kollade på oscarsgalan, var på bokrea start mitt i natten, pluggade, blev sjuk.

Mars 07 - 26 inlägg. Fortsatte vara sjuk, pluggade, bowlade och var på bamboo med familjen, bokade flygbiljetter till USA, övningskörde, skrev lite om USA planer, visade er lite bilder från mitt hem.

April 07 - 14 inlägg, inte så konstigt med tanke på att jag var i USA nästan hela April, men jag skrev iaf. lite om vad som hände i USA och sånt.

Maj 07 - 7 inlägg, inte bra! (Botten rekord) La upp lite bilder och skrev lite om vad jag hade för mig. Hade absolute bloggtorka, hehe.

Juni 07 - 13 st inlägg, en förbättring behövs uppenbarligen! Gjorde lite utmaningar, hade tjejsnacksmaraton, skrev lite om roliga diskussioner/konversationer som uppstått i min familj.

Mitt det senaste året har alltså legat på ungefär 23,5 inlägg i månaden, inte fy skam även om det kan bli bättre!


Grattis bloggen!

fredag, juli 13, 2007

Folk kommer prata om oss som den porriga familjen

I vardagsrummet hänger det en tavla på en naken kvinnorumpa, som e vit när resten e solbränt, jag tycker det är porr, min mamma å pluspappa tycker att det är konst, det är i såna fall jävligt sexistisk konst. Jag tycker inte om den. När folk kommer hem till oss kommer dem tycka att vi är knäppa. Folk kommer känna sig obekväma och bara tänka på rumpor.
Folk kommer krystat säga "vilken intressant tavla".
För att göra det hela värre så har vi i hallen en teckning på en naken kvinna, framifrån, det är garanterat porr.
Gäster kommer inte vilja vistas i hallen, gäster kommer rodna när dem går förbi.

Har jag förresten nämnt att jag har en guldfärgad dildo som ska vara i mitt vitrinskåp när det blir uppsatt?

Yaay!

Äntligen har min pluspappa installerat högtalarna till datan så jag slipper sitta här med mp3n...skönt!!

söndag, juli 08, 2007

Gjorde min första EFIT dag idag, vart väl sisådär med tiderna, glömde nått klockslag åså. 13:50, frukost....gick inte upp speciellt tidigt idag.
14:55, en stund vid datorn.
Vid 4 snåret, nyduschad.
Vid 5 snåret, kvällens outfit, och med en av mina dyrbaraste ägodelar på fingret, ringen som har varit min farmors men nu är min.
Vid 7, min pappa som fyller 60 idag (8/7) och min bror.
Nånstans mellan 8 och 9, chokladtårta.
Lite senare, pappa på båten.
Ännu lite senare, min svärsyster.

lördag, juli 07, 2007

Hm, kan inte skrova nån rubrik och är tydligen inte ensam om de problemet, dumma blogger!
Hade tänkt döpa rubriken till tonight is the night.
Anyway imånn fyller min pappa 60, och idag har jag och min bror planerat en överraskning. Det enda pappa vet är att vi ska åka in till stan halv 6 med bussen och att det är någon form av middag.
Ska bli himla kul och hoppas att han blir förvånad och glad!
Vad vi gjorde får ni veta senare eller imånn ;)
Imånn ska vi åka till min farfar och där blir det middag och tårta och kusinen och kanske även min bror kommer dit.
Då ska han även få några paket av mig =)

KRAM

fredag, juli 06, 2007

Great minds think alike

Undra om det finns typ syskontelepati...för jag å min bror hade båda gått och tänkt på samma överraskning/present till pappa.....å idag så skrev ja hej te min andra bror på msn samtidigt som han precis hade tagit upp fönstret för att skriva till mig....scary!

tisdag, juli 03, 2007

HAHA

http://www.google.se/search?hl=sv&q=poseidons+snopp&meta= Hahahahahaha!
Men finns man på google så finns man , eller?

måndag, juli 02, 2007

Lista om sommaren

Listan snodde jag av Aradil =)

Vad ska du göra i sommar: Umgås med vänner och familj, läsa, segla, rensa upp på rummet, måla om hallen, inreda mitt nya rum hos mamma, dygna och tälta i trädgården och åka till lek o bus landet med min +bror, liseberg med familjen, åka till grebbestad, kanske åka utom lands eller någonstans i Sverige, åka till falkenberg, slappa.

Sommarens plagg: Shorts, sandaler och söta linnen.

Alltid i väskan: Beror på vart jag ska, pengar, mobil, läppglans/cerat, ev. kamera, mp3, nycklar, vattenflaska.

Sommar för dig: Sol, böcker och massa glass.

Restips i sommar: Beror på vad man är ute efter, när det gäller charter älskar jag Alcudia på Mallorca, storstäder rekomenderar jag Seattle i USA, i Sverige så är det Bohuslän som e bäst enligt mig =)

Vad läser du helst: Romaner som är spännande och roliga.

Bästa Sommartipset: Ät mycket glass och gör bara det du vill =)

söndag, juli 01, 2007

Irriterande

Både Norge och Danmark sänder Dianas minneskonsert men inte någon svensk kanal...varför? Svensk tv är så trååååkig.......!!!!!!
Vill ju se den, hur många bra artister som helst.

Tjejsnack

Vecka 26 - Glädje
Vad var roligaste upplevelsen på DIN midsommar? [Någon händelse, någon som sa/gjorde något roligt.]
När jag skulle berätta en grej som jag alltid skrattar när jag berättar haha.
Vad för "vardagsgrej" får dig att känna extra mycket glädje?
Att få en kram, att någon säger nått snällt, att någon man inte pratat med på ett tag säger hej på msn eller liknande.
Varför och på vilket sätt gladde DU någon senast?
Jag vet inte riktigt! När jag sagt något snällt eller så.
Vad är det "bästa som har hänt" dig i ditt liv? Att få barn räknas inte! ;)
Saker kan va bra på olika sätt, de kan vara roliga eller förändra en osv. Att åka te USA (båda gångerna) var stora, viktiga grejjer i mitt liv. Att flytta, få plussyskon osv. har också varit stora bra grejjer. Att byta skola en gång var också typ det bästa beslutet jag tagit.
Har du något roligt att se fram emot just nu? Vad?
Sommarlov, min pappa fyller 60, kanske ska ha en reunion med gamla klassen, semester.